Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'dan Bahadır sürprizi

Altınordu'dan Bahadır sürprizi

Türkiye 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu'nun Alman ekibi Hoffenheim'ın altyapısından orta saha oyuncusu Bahadır Özkan'la anlaştığı bildirildi. Öte yandan golcü arayışını sürdüren yönetimin Bolusporlu Berat Tosun'la ilgilendiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 09.01.2017 - 13:21

Futbola Gençlerbirliği'nde başlayıp aynı kulüpte profesyonel olan, daha önce Hacettepe ve Balıkesirspor'da forma giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu, bu sezon ilk yarıda Boluspor'da 9 lig, 2 kupa maçında görev yapmasına rağmen gol atmayı başaramadı. Son golünü 5 Ocak 2015'te Süper Lig'de Gençlerbirliği formasıyla Mersin İdmanyurdu'na atan Berat, o tarihten bu yana Süper Lig'de 20, 1'inci Lig'de ise 25 maçta rakip fileleri sarsamadı.

Ara transferde oyuncu bulmanın kolay olmadığını ifade eden teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Forvet ve forvet arkası için bazı girişimlerimiz oldu, ancak sonuç alamadık. Bize katkı sağlayacak, kulübümüzün yapısına uygun isimlerle anlaşmak istiyoruz" dedi.

Öte yandan dün sona eren Antalya kampının verimli geçtiğini söyleyen Hüseyin Eroğlu, Balıkesirspor'u 2-1 yendikleri hazırlık maçında olumlu sinyaller aldıklarını belirterek, "Aramızdan ayrılanlar oldu, ancak altyapıdan gelen gençlerimiz iyi yolda olduklarını gösterdiler" ifadesini kullandı.

Altınordu'dan Bahadır sürprizi

Türkiye 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun Alman ekibi Hoffenheim'ın altyapısından orta saha oyuncusu Bahadır Özkan'la anlaştığı bildirildi.

2 Ocak'ta başlayıp dün sona eren Antalya kampında denenen Bahadır'ın transferini, başka kulüplerin devreye girmemesi için gizli tutan teknik heyet, gurbetçi futbolcu için yönetime olumlu rapor verdi. Balıkesirspor'la dün oynanan hazırlık maçında 65. dakikada Arif'in yerine oyuna giren Bahadır'in önümüzdeki günlerde imza atacağı kaydedildi.

21 yaşındaki Bahadır'ı beğenen teknik adamlar, "Bahadır'ın en önemli özelliği iki ayağını da iyi kullanabilmesi. Bir anlamda bizim için geleceğe yatırım olacak" yorumunda bulundu.

Geçmişte Almanya U15 Milli Takımı ve Türkiye U16 Milli Takımı'nda görev alan genç futbolcunun serbest vuruşlarda da etkili olduğu kaydedildi. 10 numara pozisyonunda oynayan ancak sağ kanatta da görev alabilen Bahadır Özkan, İzmir ekibinin ara transferdeki ilk takviyesi olacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.