Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'dan Bornova başvurusu

Altınordu'dan Bornova başvurusu

Türkiye 1'inci Ligi'nde pazartesi günü Denizlispor'u konuk edecek olan Altınordu, karşılaşmanın Bornova Stadı'nda oynanması için Bornova Belediyesi'ne başvuruda bulundu.

  • Ege Postası
  • 25.10.2016 - 15:05

Bornova Stadı'nın sezon başında yetişmemesi nedeniyle Giresunspor, Bandırmaspor ve Yeni Malatyaspor'u, Atatürk Stadı'nda konuk eden Altınordu, stadın faaliyete geçtiği Göztepe-Elazığspor randevusunun ardından zeminin bakıma alınması üzerine Mersin İdmanyurdu'nu da yine Atatürk Stadı'nda ağırlamıştı. 

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, bugün statta yaptığı incelemelerin ardından yönetimden Denizlispor randevusunun Bornova'ya alınması istedi. Pazar günü oynanan Göztepe-Eskişehirspor maçına rağmen çim sahanın durumunun iyi olduğunu dile getiren Hüseyin Eroğlu, "Kritik bir müsabakaya çıkacağız, Bornova, atmosfer olarak bizim için avantaj sağlayacak bir stadyum. Seyirci desteğini daha iyi hissedebileceğimiz, rakibe baskı yapabileceğimiz bir tesis" dedi.

CUMHURİYET COŞKUSU

Altınordu, yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı günler öncesinden Selçuk Efes Tesisleri'nde coşkulu bir şenlikle kutladı. Futbol okullarının düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Şenliği’nin ilk etabına 17 futbol okulundan yaşları 6-13 yaşları arasında değişen 500 çocuk katıldı. Başkan Seyit Mehmet Özkan da ay yıldızlı tişörtlerle maçlar yapıp Atatürk fotoğrafları sergisini gezen miniklere keyifli zaman geçirdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.