Dolar 32,5114
%-0.09
Euro 34,9486
%0.34
Altın 2.436,150
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'nun 17'lik yıldızını Galatasaray kaptı

Altınordu'nun 17'lik yıldızını Galatasaray kaptı

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da yıldız adayları arasında gösterilen forvet arkası Mutlu Aksu Doğan, Galatasaray'a transfer oldu. Altınordu'nun 17'lik yıldızını

  • Ege Postası
  • 13.10.2017 - 15:57

Genç yeteneklere yatırım yapma kararı alanGalatasaray’da scout ekibinin uzun süredir izlediği ve olumlu rapor verdiği Altınordu Kulübü'nde forma giyen Mutlu Aksu Doğan’ı kadrosuna kattı. Sportif Direktör Cenk Ergün’ün de yakından takip edip onay verdiği transfer için resmi imzalarda atıldı.

10 numara pozisyonunda forma giyen Mutlu Aksu Doğan ile profesyonel sözleşme imzalandı. Mutlu Aksu Doğan, ilk olarak U21 takımında yani Galatasaray alt yapısında düzenli olarak forma giyecek ve devre arası kampı başta olmak üzere Galatasaray A Takımı ile de zaman zaman antrenmanlara çıkarak tecrübe kazanacak.

Sarı kırmızılılar bu transfer için Altınordu Kulübüne bir bedel ödemeyecek.

ÖZKAN UYUM SORUNU YAŞADI

A takımdan altyapıya gönderilen Mutlu'nun uyum sorunu yaşadığını belirten Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, genç oyuncuyu bedelsiz ancak başka bir kulübe transferinden yüzde 50 pay alma şartıyla Galatasaray'a önerdi. Sarı-kırmızılılar da bu teklifi kabul etti. Altınordu'da profesyonel oynayan 17 yaşındaki Mutlu'ya Galatasaray'da amatör statüde lisans çıkarıldı. (DHA)

Altınordu'ya yeni performans ölçüm cihazı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.