Dolar 32,3460
%0.3
Euro 35,1168
%-0.01
Altın 2.305,190
%1.21
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu seriyi sürdürmek istiyor

Altınordu seriyi sürdürmek istiyor

TFF 1'inci Lig'de cumartesi günü İzmir'de Adanaspor'la karşılaşacak Altınordu, rakibin deplasmanlarda sergilediği kötü performansı kendisi için avantaj olarak görüyor. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Milli maçlar arasından sonra da çıkışımızı sürdürmek istiyoruz." dedi.

  • Ege Postası
  • 12.10.2017 - 12:21

Adanaspor evinde oynadığı 4 maçın 4'ünü de kazanırken deplasmanda ise 3'te sıfır çekti. Turuncu-beyazlılar, dış sahada Giresunspor'a 3-0, Gazişehir Gaziantep'e 4-0 kaybederken, Adana derbisinde konuk olduğu Adana Demirspor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Adanaspor iç saha performansına göre lider, dış saha performansına göre son sırada bulunuyor.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, son 3 maçı kazandıklarını hatırlatıp galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirterek, "Adanaspor'un kadrosunda Süper Lig tecrübesi olan yetenekli futbolcular yer alıyor. Biz de milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi geçirdik. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Taraftarımızın önünde kazanarak istikrarlı bir şekilde yolumuza devam etmeliyiz. Hedefimiz 3 puan" dedi. Kırmızı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan genç ön libero Oğulcan dışında eksik bulunmuyor.

"KENDİ GÜCÜMÜZÜ BİLİYORUZ"

Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, verilen arada 4 oyuncularının milli takımlara gittiğini, bazı futbolcularının da sakatlıkları bulunduğu için ilk haftayı biraz eksik geçirdiklerini söyledi.

Buna rağmen lig arasını en iyi şekilde değerlendirdiklerini kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Türkiye Kupası maçıyla üst üste 4 müsabakamızı kazandık. Milli maçlar arasından sonra da çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bu haftaki rakibimiz Adanaspor'un Süper Lig deneyimli bir kadrosu var, güçlü bir takım. Biz de kendi gücümüzü biliyoruz. Hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Gerek hücum gerekse savunma açısından tüm opsiyonları çalışıyoruz. Adanaspor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılmak istiyoruz."   (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.