Dolar 32,3298
%0.24
Euro 35,0481
%-0.21
Altın 2.284,020
%0.28
Bist-100 8,98
%1.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'un Atabey için formülü kiralık

Altınordu'un Atabey için formülü kiralık

Birinci Lig ekiplerinden Altınordu'da golcü arayışını sürdüren yönetim, listenin ilk sıralarında yer alan Bandırmasporlu Atabey Çiçek'in transferinde frene bastı.

  • Ege Postası
  • 13.07.2017 - 12:53

Bandırmaspor yönetimi, genç forvetin bonservisine 1 milyon TL fiyat biçerken, rakamı yüksek bulan kırmızı lacivertli kulübün bu defa kiralama formülünü devreye sokacağı öğrenildi. Atabey'in ismi son günlerde Fenerbahçe ile anılmasının fiyatını artırdığı belirtildi. Transferde Denizlisporlu Yasin Ozan'ı elinden kaçıran Altınordu, gurbetçi golcü Mirkan'dan ise olumsuz yanıt aldı.

Bu arada dış transferde şu ana kadar sadece Eskişehirspor'dan sağ kanat Murat Uçar'la anlaşma sağlayan Altınordu'da Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, bir forvet alarak transferi tamamlayacaklarını söyledi.

Şimdiye kadar Abdülkadir, Hasan Kabze, Okan, Sinan, Yusuf Abdioğlu ve Arif'le yollarını ayıran Altınordu, altyapı oyuncularına güveniyor. Erzurum'da Süper Lig ekibi Atiker Konyaspor'u 2-0 yendikleri ilk hazırlık maçında gençlerin olumlu sinyal verdiğini dile getiren Sedat Gündoğdu, "Takımımızı herkes çok beğendi, bir golcü bize yeter" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.