Dolar 32,6007
%0.39
Euro 34,8025
%0.2
Altın 2.490,160
%0.23
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'ya Enis'ten kötü haber

Altınordu'ya Enis'ten kötü haber

TFF 1'inci Lig'de cuma günü evinde düşme hattındaki Samsunspor'u yenerek 3 haftalık galibiyet hasretini sonlandırmak isteyen Altınordu'ya genç futbolcusu Enis Durak'tan kötü haber geldi.

  • Ege Postası
  • 15.03.2017 - 13:28

Mersin İdman Yurdu deplasmanında 75'inci dakikada oyuna girip, bir dakika sonra profesyonel kariyerinin ilk golüne imza atan ancak aynı pozisyonda sakatlanan 18 yaşındaki oyuncunun sağ kasığında yırtık tespit edildi. Enis'in, 3 hafta forma giyemeyeceği belirtildi. Şeytan'da sağ ayak topuğundaki kist nedeniyle geçen hafta ameliyat olması beklenen sağ kanat Abdülkadir'e ise operasyon yapılmadı.

Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, Abdülkadir'in bıçak altına yatması halinde sezonu kapatacağını belirterek, "Abdülkadir'i tedavi ile bu haftaya yetiştirmeye çalışıyoruz. Son dönemde ağrıları azaldı. Sezon sonuna kadar bu şekilde idare edebileceğini düşünüyoruz" diye konuştu. 

Kırmızı lacivertlilerde sarı kart cezalısı Erdoğan'ın yokluğunda sol kanatta cezası biten Beykan'ın görev alması bekleniyor. Sakatlığı yüzünden üç haftadır forma giyemeyen stoper Yusuf Abdioğlu bugün takımla çalışmalara başlarken, oynayıp oynamayacağının belirsiz olduğu öğrenildi.

MİNİKLERE SAĞLIK KONTROLÜ 

Altınordu U10, U11, U12 ve U13 takımları, Özel Konak Kardiyoloji Tıp Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçti. Ultrason ve EKG'leri çekilen, efor testine alınan çocukların kalp ve damar kontrolleri yapıldı. Minik kramponların ilk verilere göre çok iyi durumda oldukları tespit edildi. Çocuklar, doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlamayı da ihmal etmedi. Altyapı Direktörü Hasip Ertürk, sağlık taramalarının diş ve ağızla devam edeceğini söyleyerek, "Çocuklarımızın sağlığı, bizim için her şeyin üzerinde yer alıyor" dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.