Dolar 32,5334
%0.18
Euro 34,7655
%0.1
Altın 2.487,670
%1.03
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordulu gençlerin Göztepe maçındaki performansı göz doldurdu

Altınordulu gençlerin Göztepe maçındaki performansı göz doldurdu

Atatürk Stadı'nda dün oynanan hazırlık maçında Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe'yi 3-1 yenerek yeni sezon öncesi moral bulan Altınordu'da gençlerin sergilediği performans, alkış aldı.

  • Ege Postası
  • 03.08.2017 - 14:45

İlk 11'de 7'si yeni olmak üzere 8 yabancıyla sahaya çıkan Göztepe karşısında, ilk 11'de 8 altyapı patentli genciyle mücadele eden kırmızı lacivertli ekip, istekli ve dinamik futboluyla TFF 1'inci Lig'de üst sıraları zorlayabileceğinin sinyalini verdi. 20 yaş ortalamasıyla sahada yer alan Altınordu'nun Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, hazırlık döneminde zorlu rakiplerle karşılaşmayı tercih ettiklerini belirterek, "Göztepe maçı hem İzmirli futbolseverler hem de bizim için güzel bir prova oldu. Çok keyifli, kimsenin bitmesini istemediği bir müsabaka oynadık. Galibeyet güzel ama sahada fiziksel, taktiksel ve mental açıdan hazır olmamız daha önemliydi. Disiplini hiç bırakmadık" dedi.

"Eksiklerimiz de var" diyen Hüseyin Eroğlu şöyle devam etti:

"Zaman zaman gereksiz top kayıpları yaşadık, oyuncuların hatalarını da gördük. Genelde duruşu olan, cesur bir takım izlettik. Futbolumuzdan taviz vermedik. Yaklaşık 1 aydır çalışıyoruz, yoğun bir idman döneminden geçtik. Savunmada iyiyiz ancak, gol bölgelerinde daha üretken olmamız lazım. Artık bu yönde antrenmanlara ağırlık vereceğiz. 

Göztepe ise yeni bir takım, değerli oyuncular aldılar. Zamana ihtiyaçları var. Ben Süper Lig'de başarılı olacaklarına inanıyorum. Süper Lig bana göre TFF 1'inci Lig'den daha kolay.

Çünkü TFF 1'inci Lig mücadeleye ve futbol oynatmamaya dayalı bir platform. Göztepe lige hazır girmeli." Yeni sezonda rakiplerin kendilerine karşı özel önlemler alacağını ifade eden genç teknik adam, sezona iyi başlamayı hedeflediklerini, ilk 2 ya da ilk 6'dan Süper Lig'e çıkmak için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.