Dolar 32,3823
%0.2
Euro 35,0462
%-0.05
Altın 2.326,580
%0.27
Bist-100 9,10
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altuğ'dan flaş Reşit Akçay açıklaması

Altuğ'dan flaş Reşit Akçay açıklaması

Karşıyaka'da işleri nedeniyle bir süredir yurt dışında bulunan Başkan Mutlu Altuğ, Teknik Direktör Atilla Güneş'in yerine teklif götürülen Mustafa Reşit Akçay ve bir süredir yönetime danışmanlık yapan Murat Şamil Şen'le ilgili yazılı açıklama yaptı.

  • Ege Postası
  • 06.06.2017 - 15:26

Başkan Altuğ, Akçay'la görüşmeleri bizzat yürüttüğünü, Şen'in ise projelendirme aşamasında kendilerine destek olduğunu dile getirdi. Kulübün mali sıkıntılarının herkes tarafından bilindiğini hatırlatan Altuğ, borç, icra, alacak davalarından kurtulmak istediklerini söyleyerek, "Yaklaşık 1.5 aydır bu yönde çalışma yaptık ve borçlarımızı yapılandırmak adına yol almaya başladık.

Borç temizliği için kulüpte denetleme ve mali tabloya vakıf olma çalışmaları yürütülmekte, bu konuda mali müşavir Evren Özcan ve Yönetim Danışmanı Murat Şamil Şen bize destek vermektedir. Bütün çalışmalar benim ve yönetim kurulunun onayı ile olmaktadır" dedi.

Karşıyaka'nın Mustafa Reşit Akçay hamlesi

Kulübün finans ve yönetim planlaması için hizmet veren danışmanların kendisinden ve yönetimden habersiz, izin almadan hiçbir belgeyi incelemediklerini, geçmişten gelen idari ve finansal yanlışları belirleyip katkı sağladıklarını söyleyen Altuğ, "Futbol takımımız ve altyapısı büyük bir potansiyeldir. Bu potansiyelimiz de ancak gerçek, sürekli ve sürdürülebilir plan, yönetimle ortaya çıkar. Bu yönde ilk görüşmemiz Mustafa Reşit Akçay'a gelecek projesi sunularak başlamıştır ve halen görüşmeler gerçekleşmektedir. Bu önemli atılımda yapılan, 'Murat Şamil Şen hoca getiriyor, sponsor buluyor' spekülasyonu tamamen gerçek dışıdır. Konunun doğrusu, yönetim olarak bu yönde Şen ve Özcan'dan projelendirme aşamasında destek istememizdir. Akçay'la görüşmeleri ben yapmaktayım. Artık her branşta yükseliş zamanıdır, plan, programımız buna göredir" ifadelerini kullandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.