Dolar 32,4960
%-0.14
Euro 34,9480
%0.34
Altın 2.427,630
%0.18
Bist-100 9.795,00
%0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Anında kredi veren bankalar hangileri'

Anında kredi veren bankalar hangileri'

İhtiyaç kredisi kullanmak için bazı prosedürleri yerine getirmek gerekiyor. Bunun için kredi kullanmak tüketicilere zaman kaybettirebiliyor. Bazı bankalar bu durumu aşıp, müşterilerinde anında kredi verebiliyor.

  • Ege Postası
  • 12.06.2017 - 09:32

Anında kredi veren bankalar bu işlemi daha çok web site ya da mobil bankacılık uygulamalarıyla gerçekleştiriyor. Bu yazıda anında kredi veren bankalar hakkında çeşitli bilgiler bulabilirsiniz.

Anında Kredi Veren Bankalar

Anında ihtiyaç kredisi veren bankalar şunlardır:

Enpara.com (QNB Finansbank) anında kredi başvurusu

QNB Finansbank müşterilerine anında ihtiyaç kredisi vermektedir. Bu imkanı enpara.com aracılığı ile yapmaktadır. Enpara.com'un anında kredi kullanabilmektedir. 

İş Bankası Hızlı Kredi Kampanyası ile anında ihtiyaç kredisi

İş Bankası hızlı kredi adında bir kampanya ile müşterilerine anında ihtiyaç kredisi veriyor. İşbank müşterileri günün her saati İşbank internet şubesine giriş yaparak kredi kullanabiliyor.

Denizbank Anında ihtiyaç kredisi başvurusu

Denizbank müşterilerine anında ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanı veriyor. Denizbank'ın internet şubesine giriş yaparak anında kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Aktikbank (nkolaykredi.com) anında ihtiyaç kredisi başvurusu

Aktifbank nkolaykredi.com sitesi ile çok hızlı bir şekilde kredi kullandırıyor. Son yıllarda çok sık kullanılmaya başlayan nkolaykredi.com'dan anında kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurunuz onaylanınca, krediniz hesabınıza hemen yatırılmaktadır. Aktifbank bu site üzerinden verdiği hizmetler sayesinde  Anında ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer alıyor.

Ing anında ihtiyaç kredisi başvurusu

Ing Bankası anında ihtiyaç kredisi veriyor. Ing internet şubesi ile kolayca kredi başvurusu yapabilirsiniz. Onaylanan krediler hesabınıza yatırılacaktır. Ayrıca, bu krediler için kefil istenmez ve dosya masrafı alınmaz.

Yapı Kredi Bankası anında kredi başvurusu (NUVO)

Yapı Kredi Bankası'na ait bir bankacılık uygulaması olan NUVO'ya giriş yapan Yapı Kredi müşterileri anında ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Nuvo aracılığı ile anında kredi kullanan müşteriler, kullandıkları kredi için dosya masrafı da ödemezler. Bu uygulama ile Yapı Kredi'yi de anında kredi veren bankalar sınıfına sokabiliriz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.