Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Anjelika Akbar büyüledi

Anjelika Akbar büyüledi

GEA Arama Kurtarma ekibinin deprem tatbikat alanı inşaatı yararına İzmir'deki Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlediği Anjelika Akbar konserine ilgi büyük oldu.

  • Ege Postası
  • 29.03.2016 - 14:21
Gecede, birçok ulusal ve uluslararası ödüle sahip olan dünyaca ünlü sanatçı Anjelika Akbar, bestelemiş olduğu seçkin eserleri seyircileriyle buluşturdu. GEA Aktif Felsefe Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Manisa Şubesi Sorumlusu Emel Tokuyan, “Böylesine güzel bir ilgiyle karşı karşıya olduğumuz için çok mutlu ve gururluyuz. 27. yılımızda 16 bin faaliyetle 700 bin kişiye ulaştık. Her geçen gün felsefe-kültür-gönüllülük alanlarında düzenlediğimiz eğitimler ve tatbikatlar ile daha çok bireye ulaşmanın kıvancını yaşıyoruz. Sanatıyla daima bize ilham ve güç kaynağı olan sanatçı Anjelika Akbar'ın bu katkısı, sanat ve gönüllülüğün gücünü arttıracaktır. Kendisine sonsuz teşekkürler" dedi.

Ulusal ve uluslararası doğal felaketlerde gönüllü olarak çalışan GEA, dünyanın dört bir köşesinde en zorlu enkazlara en kısa zamanda ulaşmaya ve enkaz altında kalmış felaketzedeleri hayata döndürmeye çabalıyor. Gönüllülerden oluşan GEA ekibinin dünyanın her bölgesine en kısa zamanda ulaşması, uluslararası platformlarda büyük dikkat çekiyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.