Dolar 32,4851
%-0.19
Euro 34,7558
%-0.32
Altın 2.420,420
%-0.4
Bist-100 9.676,00
%0.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara botoks yüz ve vücut estetiği

Ankara botoks yüz ve vücut estetiği

Yaş ilerlemesine bağlı olarak cilt zamanla sarkar ve cilt üzerinde kırışmalar oluşur. Ankara botoks ile cildiniz gergin hale gelirken, cilt hücreleri de toparlanır.

  • Ege Postası
  • 01.02.2017 - 09:28

Cildin erken yaşlanmasına birçok faktör etki eder. Bunlar içinde; sigara kullanımı, genetik faktörler, güneş ışınlarına maruz kalma ve yanlış beslenme sayılabilir. Botoks her cilt tipine uygulanır ve kırışıklık görünümünü azaltır.

Botoks ile Yüzünüzü Gençleştirin

İnce kırışıklıkların yok olmasını sağlar aynı zamanda cildiniz yukarı doğru çekildiği için daha gergin görünür. Ankara botoks ile sizlere son teknolojili sistemler uygulanır. Colustridium botulinium adlı bir bakteriden özel yöntemle toksin elde edilir. Cilt üzerine hemen etki ederek, sinir ve kas kavşaklarını uyarır. Yüz üzerindeki karakteristik ifade bu işlemden etkilenmez.

Botoks İşlemi Nerelerde Kullanılır'

Cilt üzerinde pek çok bölgeye uygulanır. Sıklıkla yüz bölgesinde tercih edilir. Dekolte bölgesinde, el ve boyunda da uygulanır ve sonuçları kısa sürede alınır. Alın, burun uç ve kenarları, iki kaş arasında olan bölüm, dudak çevresi, göz kenarları olmak üzere mimik çizgilerinizin olduğu tüm bölgelerde uygulanır.

Botoks Uygulama Alanları

Yaşa bağlı olarak oluşan kırışıklıkların yok edilmesini sağlar. Çatık kaşları yok eder ve alın çizgilerini de hafifletir ya da ortadan kaldırır. Kaz ayağı, boyun bölgesi çizgilerinde özellikle günümüzde sıklıkla uygulanan botoks işlemi ile hızlı sonuçlar elde edersiniz. Son dönemlerde özellikle düşük kaşlardan şikayetçi olanlar da botoksun etkilerinden yararlanmaya başladı. Botoks ayrıca diş gıcırdatma ve terleme şikayetlerinde de başarılı şekilde uygulanan bir yöntemdir.

Botoks işleminde ağrı ya da sızı olayı görülmez. Sinek ısırığına benzer bir acı duyulur. Uygulama süresi 10 dakikadır. Dr. Ozgur koldas ile cildiniz kısa sürede gençleşecek ve gergin bir görünüme kavuşacaksınız. Kısa sürede etki görürsünüz. Uygulama işlemi sonrasında 4 saat gibi bir süre enjeksiyon edilen bölgeye dokunulmaz. Riskli bir işlem olmadığı için rahatlıkla uygulanır. 6 ile 8 ay gibi dönemlerde etkisi yok olur. Düzenli yaptırabilir ve cildinizin daha genç görünmesini sağlayabilirsiniz. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.