Dolar 32,5499
%0.01
Euro 34,8801
%0.04
Altın 2.430,770
%0.03
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'da Kocaoğlu mesajları

Ankara'da Kocaoğlu mesajları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara'da düzenlenen grup toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun 397 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davada 5 yıl sonra çıkan beraat kararıyla ilgili konuştu.Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı netleşti Grup toplantısında tarihi davayla ilgili konuştu

  • Ege Postası
  • 28.02.2017 - 13:49

EGE POSTASI - İzmir'de, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun 397 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı 129 sanıklı davada 5 yıl sonra beraat çıktı.

Katıldığı toplantılarda İzmir'e ve Kocaoğlu'na ayrı parantezler açan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara'da düzenlenen grup toplantısında tarihi dava, verilen karar ve Kocaoğlu'yla ilgili konuştu.

CHP lideri iki konuda referandum önerdi

SİRMEN'LE BAŞLADI KOCAOĞLU'NU ANLATTI

Kılıçdaroğlu şunları söyledi;

"Kocaeli eski Büyükşehir Belediye Başkanımız Sefa Sirmen burada...Hala hakkını arıyor. Onu mahkum edenlerin tamamı ya hapiste ya görevlerine son verildi. Haksız infazla karşı karşıya kaldı. Hakkını sonuna kadar arayacak. Siz adalet mağdurusunuz. Yüreğimiz her zaman sizinle.

Verilmeyecek hesabımız yoktur. Yeterki adalet terazisi doğru olsun. Adalet terazesinde denge bozulduğunda haklı olanlarda bazen hapise girebiliyor. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.

Dün İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkanımız ve 129 çalışan beraat etti. 2011'de iki ayrı operasyon yapılmıştı.. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin başarılarından rahatsızlık duyuyorlardı. Hapse atmak istiyorlardı. Sahte deliller ürettiler, gizli tanıklar devreye soktular. Aziz Kocaoğlu 397 yılla yargılandı. Dün kendisi ve arkadaşları beraat etti.

Aziz Kocaoğlu'ndan niye rahatsızlık duyuyorlardı. Çünkü İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kredi notu devletin kredi notundan daha iyi...Bir daha söylüyorum sağır kulaklar duysun. İstanbul, İzmir ve Ankara'da metro yapılıyordu. İstanbul ve Ankara belediye başkanları havlu attı. Bakanlık devraldı yapıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, bütçesi diğer iki ile göre düşük olmasına rağmen 'ben yapacağım' dedi. Bu başarı küçük bir başarı değil. İzmir, Ankara ve İstanbul'u gölgede bıraktı. Ne olması gerekiyordu. Kocaoğlu'nun bu başarılarından dolayı yargılanması gerekiyordu! "

KILIÇDAROĞLU İZMİR'DE İŞ DÜNYASINA KONUŞTU

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı netleşti.

Kılıçdaroğlu, İzmir işdünyası temsilcilerine konuşma yapacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Mart Cumartesi günü saat 10.00'da İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda partililer tarafından karşılanacak. Kılıçdaroğlu, İzmir Ticaret Odası'nı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası'nı ziyaret edecek, meclis üyelerine konuşma yapacak. Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde İzmirli STK'lar ile buluşacak olan Kılıçdaroğlu yine aynı yerde Roman vatandaşlarla görüşecek, Roman gençlerin kurduğu Tepecik Senfoni Orkestrası'nın konserini izleyecek, İzmir'deki futbol takımlarının kulüp başkanları ile görüşme yaptıktan sonra aynı gün saat 20.00'da uçakla Ankara'ya dönecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.