Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'da rozet sürprizi

Ankara'da rozet sürprizi

Yerel seçimlerde AK Parti'nin belediye başkanlığını kazandığı ancak meclis çoğunluğunda CHP'nin gerisinde kaldığı Menderes'te Başkan Bülent Soylu'nun siyasi hamleleriyle tablo tersine döndü. 2014'te CHP'den meclis üyesi seçilen Abdullah Yetiştiren de AK Parti'ye geçti.  Soylu'dan bir transfer hamlesi daha

  • Ege Postası
  • 21.02.2017 - 18:26

EGEPOSTASI - AK Parti İzmir Teşkilatı'nda belediye başkanları, ilçe başkanları ve meclis üyelerinden oluşan yaklaşık 200 kişilik grup Ankara'ya gitti. Önce TBMM'yi ziyaret eden kafile ardından Genel Merkez'e giderek Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Genel Merkez'deki buluşmada bir sürpriz yaşandı. Yerel seçimlerde Menderes'te CHP'den meclis üyesi seçilen daha sonra istifa ederek bağımsız kalan Abdullah Yetiştiren AK Parti'ye geçti. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ile birlikte Ankara'ya giden Yetiştiren'e parti rozetini Başbakan Yıldırım taktı.

Yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazanmasına rağmen mecliste çoğunluğun CHP'de olduğu Menderes'te Başkan Soylu siyasi hamleleriyle tabloyu tersine çevirdi. Soylu'nun CHP'den transfer ettiği isimlerle birlikte Menderes'te mecliste çoğunluk AK Parti'ye geçti. 

Daha önce Halil Taşkıran CHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.