Dolar 32,4898
%-0.15
Euro 34,9653
%0.39
Altın 2.435,270
%0.5
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'da stat buluşması!

Ankara'da stat buluşması!

Göztepe'ye yapılacak stat ile ilgili ihale öncesi son toplantı Ankara'da gerçekleşti. Sürecin başından sonuna takipçisi olan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, projeyle ilgili sosyal medyadan "Süreç hızla ilerliyor, büyük camiamıza çok yakışacak" mesajı verdi. Göztepe Stadı için ihale öncesi Ankara'da son toplantı

  • Ege Postası
  • 13.01.2017 - 10:19

EGE POSTASI - Yakın zamanda ihalesi yapılacak Göztepe Stadı'yla ilgili olarak AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, TOKi Başkanı Ergün Turan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ve Göztepe Başkanı Mehmet Sepil Ankara'da bir araya geldi. 

İhale öncesi gerçekleşen son toplantıda stat konusunda gelinen son çalışmalar değerlendirildi. Projenin son detayları masaya yatırıldı. 

Sürecin başında sonuna kadar yakın takipçisi olan AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, sosyal medyadan toplantıyla ilgili olarak, "Göztepemiz'in yeni stat projesi ile ilgili geldiğimiz noktayı değerlendirdik. Süreç hızla ilerliyor. 20 bin 35 kişilik yeni stadımız, Şanlı Göztepemiz'e ve büyük camiamıza çok yakışacak" mesajını verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.