Dolar 32,5441
%-0.01
Euro 34,8642
%0
Altın 2.427,640
%-0.1
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aradığınız her şey için tek adres, CinCin

Aradığınız her şey için tek adres, CinCin

Evinizde, işyerinizde, tatilde, araçta ya da seyahat esnasında ihtiyaç duyduğunu birçok farklı ürüne ulaşarak kolaylıkla sahip olmanızı sağlayacak olan CinCin, uygun ödemem seçimleri ile de sizlere destek oluyor.

  • Ege Postası
  • 01.07.2017 - 12:17

Evinizde, işyerinizde, tatilde, araçta ya da seyahat esnasında ihtiyaç duyduğunu birçok farklı ürüne ulaşarak kolaylıkla sahip olmanızı sağlayacak olan CinCin, uygun ödemem seçimleri ile de sizlere destek oluyor. Birçok farklı kategori içersinde yer alan binlerce ürünün yanı sıra kampanya ve indirim uygulamaları ile daha uygun fiyat seçeneği ile birçok ürüne kavuşmanızı sağlıyor.

CinCin Ürünleri

Elektronik birçok eşyanın yanı sıra ev aksesuar ve ürünlerini de bulabileceğiniz adreste pil şarj aletinden halı ve kilime kadar birçok çeşide ulaşarak tek adresten ihtiyaçlarınız almanın keyfini ve konforunu da yaşayabilirsiniz. Çocuklarınız için oyuncak, iş yeriniz için ofis kırtasiye ürünlerinin yanında kozmetik, takı, aksesuara ve kişisel bakım ürünlerine de tek adresten ulaşmanız mümkün.

CinCin ile sadece ev, ofis, kişisel ihtiyaç ve eğlence ürünlerine değil aynı zamanda spor aktivitenizde ihtiyaç duyacağınız ürünlerden kamp malzemelerine, bahçe, dağcılık, alıkçılık, av, yüzme gibi farklı aktiviteleriniz içinde farklı ürünleri bulma şansınız bulunuyor.

Anne ve bebek ürünlerinin de yer aldığı cincin.com.tr adresinde aradığını her ürünü kolaylıkla bulabilir ve anında siparişinizi oluşturarak ürün ya da ürünlerinize kısa süre içinde kavuşabilirsiniz.

Online Alışverişte Çeşidin ve Güvenin Adresi

Online alışverişte binlerce çeşidi tek adreste bulabileceğiniz CinCin aynı zamanda güvenli alışverişinde imkânını sizlere sunuyor. Evinizin rahat ortamında kısa süre içinde siparişinizi tamamlayarak ihtiyacınız olan ya da olabilecek olan ürünleri satın alabilirsiniz.  Satın adlığınızı ürün ya da ürünlerin toplamının 50 TL ve üstü olması durumunda ise Türkiye’nin her yerine ürünleriniz ücretsiz kargo ile teslim ediliyor. Bunun yanı sıra saat 16.00 ‘a kadar gerçekleşen alımlarda stoklardan ürünler aynı gün kargoya verilerek en kısa sürede elinize teslim ediliyor. Binlerce ürün çeşidi ve yüzerce farklı markanın yer aldığı siteden alışveriş yapmak ve ihtiyacınızı olan ya da olabilecek olan ürünleri sipariş verebilmek için http://www.cincin.com.tr/ sayfasını ziyaret etmeniz yeterli.Siteye üye olabilir ya da indirim ve kampanyalardan anında haberdar olmak için e- bülten kaydı yaptırmanızda mümkün.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.