Dolar 32,5863
%0.34
Euro 34,7861
%0.16
Altın 2.509,270
%1
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arızalar nedeniyle ölü yatırım oldu

Arızalar nedeniyle ölü yatırım oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kıyı tasarım çalışmaları kapsamında Alsancak sahilinde hizmete açtığı modern tuvaletler vatandaşlara saç baş yoldurtuyor. Önceki yıl yenilenen yeni nesil kabinler arızalı olduğundan ve İzmirim Kart çalışmadığından hizmet dışı kalıyor ve şikayet almaya devam ediyor. 'Başın düşerse dara sakın uğrama'

  • Ege Postası
  • 10.04.2017 - 10:10

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Büyükşehir Belediyesi tarafından sahil bandındaki dört farklı alana yerleştirilen seyyar tuvaletlerin hali görenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Alsancak Vapur İskelesi önünde 2015 yılının başında hizmete açılan yeni nesil, çevreci ve modern seyyar tuvaletler yine kullanım dışı kaldı. Bozuk para ya da İzmirim Kart ile çalışan kabinler devamlı arıza çıkardığından ya da kart sistemi çalışmadığından şikayetlere konu olmaya devam ediyor. Günün büyük bölümünde Kordon'da vakit geçiren İzmirlilerin ya da vapur ile seyahat eden vatandaşların kullanımına sunulan tuvaletler yaşanan teknik sorunlardan ötürü yine kullanım dışı kaldı. 2013 yılında aynı noktada yapılan kabinlerin vandalizm sonucu hasara uğraması nedeniyle yenilenerek değiştirilen ve hizmete sunulan yeni seyyar elektronik tuvaletler de aynı kaderi paylaştı.

İhtiyaçlarını gidermek için kabinlere giden vatandaşların karşılaştığı manzara ve yaşanan arızlar rutin haline gelince yine şikayetlere konu oldu. Tuvaletlerden biri tamamen kapalı durumunda bulunurken, diğeri ise bozuk para haznesindeki arıza nedeniyle ya para yutuyor, ya da kart sistemi çalışmadığından ötürü vatandaşları kapıda bırakıyor. Arızanı giderilmesini beklediklerini kaydeden İzmirliler sunulan hizmete sahip çıkması için Büyükşehir Belediyesi'ne çağrı yaparken, aylardır aynı manzaranın tekrar ettiğini belirterek adeta duruma isyan etti, "Başın düşerse dara buraya uğrama. Çünkü kullanım dışı" dedi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.