Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arslan Kınık'ta 'hayır'ı anlattı, bayrak dağıttı

Arslan Kınık'ta 'hayır'ı anlattı, bayrak dağıttı

Çiğli Belediye Başkanı CHP'li Hasan Arslan, partinin yerel seçimlerde kaybettiği ilçelerden olan Kınık'ta 'hayır' çalışması yaptı. Arslan, vatandaşa neden 'hayır' demesi gerektiğini anlattı, Türk bayrağı dağıttı. Çiğli Belediye Başkanı Arslan'dan Kınık mesaisi

  • Ege Postası
  • 12.04.2017 - 10:57

EGE POSTASI - CHP'nin İzmir'deki belediye başkanları, partinin yerel seçimlerde kaybettiği ilçelerde referandum çalışmalarını sürdürüyor. 

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kınık'ta tam gün 'hayır' mesaisi gerçekleştirdi.

Arslan, Çiğli CHP İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu ve  meclis üyeleri ile birlikte Kınık'a gitti. Arslan'a Kınık CHP İlçe Başkanı İsmail Yılmaz ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

Arslan ve beraberindekiler hem merkezde hem de köylerde çalışma yaptı. Esnafın tek tek elini sıkan, STK'ları ziyaret eden  Arslan, köy kahvelerinde gerçekleşen mini buluşmalarda anayasa değişikliği teklifine neden 'hayır' denmesi gerektiğini anlattı.

Arslan ve beraberindekiler gittikleri her yerde vatandaşa Türk bayrağı dağıttı.

Kınık çalışması ile ilgili bilgi veren Arslan şunları söyledi;

 " Kınık'ta merkezi ve köyleri gezdik. Gerçekleri anlattık. Tek adam sistemini anlattık. Tek kişinin bütçe çıkarma yetkisi olacağını, istediğini istediği yere getirme yetkisi elde edeceğini anlattık. İnsanlar neyin ne olduğunu biliyor. AKP'ye oy veren vatandaş bile 'başkanlık yetkisi çok fazla hayır vereceğim' diyor. Kınık'ta 'hayır' yüzde 70'lerde çıkacak."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.