Dolar 32,3111
%0.19
Euro 35,0577
%-0.18
Altın 2.277,800
%0.01
Bist-100 8,99
%2.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aşırı sıcaklardan asfalt eridi

Aşırı sıcaklardan asfalt eridi

Denizli- İzmir Karayolu'nun Buldan İlçesi'nden geçen bölümünde, aşırı sıcak hava asfaltı eritti. Bu bölgede son 1 haftada 3 hasarlı kaza olduğunu belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, "Burada bir ölümlü kaza olursa bunun vicdani sorumluluğu altından kalamayız. Yolun bir an önce yapılmasın

  • Ege Postası
  • 01.07.2017 - 11:20

Denizli'de artan hava sıcaklıkları olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Buldan İlçesi'nde hava sıcaklığının 40 derecenin üzerine çıkmasıyla Denizli- İzmir Karayolu'nda asfaltın bir bölümünde erime görüldü. Buldan girişinden itibaren İzmir yönüne doğru 2 kilomotremik alanda asfalt eridi. İlçe merkezinde de yer yer asfalt eridi. Aşırı sıcak hava nedeniyle sebebiyle asfalt üzerinde yürümekte güçlük yaşanırken, ayakkabıların eriyen asfalta yapıştığı da görüldü. Buldan Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Gülbay, ilçedeki Denizli İzmir Karayolu'nun aşırı sıcaklar nedeniyle eridiğini ve tehlikeye yol açtığını söyledi. Yetkilileri çözüm üretmeye davet eden Gülbay, şöyle dedi:

"Denizli- İzmir Karayolu'ndaki asfalt, aşırı sıcaklardan dolayı eriyor. İlçe merkezinde de bu sıkıntı mevcut. Temmuz ayının 21'i ile 23'ü arasında ilçemizde festival düzenleyeceğiz. Bu yolu 200 bin kişi kullanacak. Yetkililerden bu sorunu çözmesini bekliyoruz. Elimizdeki cüzi iş makineleriyle yolları kumlamaya çalışıyoruz. Karayollarının, Büyükşehir Belediyesi'nin ve diğer bütün kurumların katkılarını bekliyoruz. Şimdiye kadar eriyen asfalt yüzünden 3 hasarlı kaza oldu. Bütün  yetkililerden yolun bir an önce yapılması için elinden ne geliyorsa katkısını bekliyoruz." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.