Dolar 32,5917
%0.36
Euro 34,8356
%0.3
Altın 2.494,870
%0.42
Bist-100 9.628,00
%1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atila'dan Kayseri'de 'hayır' mesaisi!

Atila'dan Kayseri'de 'hayır' mesaisi!

Bornova Belediye Olgun Atila, CHP Kayseri İl Başkanlığı'nın davetlisi olarak gittiği kentte belediyecilik deneyimlerini, hayata geçirdiği proje ve hizmetleri paylaştı. Atila, Kayseri'de 16 Nisan mesajları verdi: "Tüm yetkiler bir kişiye verilemez. Bunun telafisi olmayan sonuçları olabilir" Bornova'nın genç başkanı hangi mesajları verdi'

  • Ege Postası
  • 25.03.2017 - 12:56

Bornova Belediye Olgun Atila, CHP Kayseri İl Başkanlığı'nın davetlisi olarak gittiği kentte belediyecilik deneyimlerini, hayata geçirdiği proje ve hizmetleri paylaştı. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Atila Bünyan ilçe merkezi ve köylerinde çeşitli toplantılara katıldı. Olgun Atila 450 bin nüfuslu Bornova'da yaptığı çalışmaları anlattı. Başkan Atila'ya CHP Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya ve CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da eşlik etti.

Bu başarının Cumhuriyet sayesinde yaşandığına dikkat çeken Olgun Atila, “Cumhuriyet sayesinde Olgun Atila İzmir'de mimarlık eğitimi alıp Bornova'ya Belediye Başkanı olabiliyor. Bunun kıymetini bilmek gerekir. Böyle yüzlerce hikaye var.  Cumhuriyet kimsesizlerin kimsedir. 97 yıldır küçük kasaba, köy ya da mahallerden çıkıp ülkemizde çok önemli görevler üstlenenler oldu. Olmaya da devam ediyor. Bu Cumhuriyet sayesinde oluyor. Cumhuriyet'in kıymetini bilmek gerekir. Bu ülkenin rejiminin kıymetini bilmek gerekir” dedi.

Kayserililere Bornova'yı ortak akılla yönettiklerini anlatan Başkan Atila şu bilgileri verdi: “Bornova'da muhalefet meclis üyelerimizle uyum içinde ortak akılla kararları alıyoruz. Muhtarlarımız, kent konseyimiz, kadın ve gençlik meclislerimiz de yönetim süreçlerine verdikleri fikirlerle katılıyor. Proje ve hizmetlerimizi oluştururken çocuklarımızın da görüşlerine başvuruyoruz. Bir kişinin aklı yanılabilir. Ya da birileri tarafından kasıtlı olarak yanıltılabilir, aldatılabilir. O yüzden kararlar tek kişinin insiyatifine bırakılamaz. Tüm yetkiler bir kişiye verilemez. Bunun telafisi olmayan sonuçları olabilir Bu yüzden 16  Nisan'daki referandumda tercihimizi parlamenter rejimden, güçlerin ayrılığından,Cumhuriyet'in kazanımlarından yana kullanıp 'hayır' demeliyiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.