Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ATV'nin yeni dizileri yine fenomen olmaya aday!

ATV'nin yeni dizileri yine fenomen olmaya aday!

ATV denildiğinde hemen akla fenomen olmuş diziler geliyor.

  • Ege Postası
  • 30.03.2017 - 10:40

ATV denildiğinde hemen akla fenomen olmuş diziler geliyor. Süper Baba, Mahallenin Muhtarları, Deli Yürek, Avrupa Yakası, Bir İstanbul Masalı, Parmaklıklar Ardında, Çiçek Taksi, Selena, Asmalı Konak, Canım Ailem, Kara Dayı,  ve daha sayamadığımız, tadı damağımızda kalan dizilerin platformu atv yine çok başarılı dizilerle imajını koruyor.

ATV Ekranlarındaki Yeni Diziler

Şu anda atv canlı yayın akışında ekrana gelen en yeni 3 dizi; "Ölene Kadar", "Aşk ve Mavi" ve "Bu Şehir Arkandan Gelecek" adeta birbirleri ile yarışıyor.

Aşk ve Mavi

Uzun bir aradan sonra ekran karşısına geçen Emrah, Burcu Kıratlı ile başrolleri paylaşıyor. Dizi Hakan Arslan tarafından yönetiliyor ve senaryo Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu ortaklığı ile yazılıyor. İstanbul ve Nevşehir Kapadokya ile Ürgüp’de çekimleri yapılan dizi, zengin bir ailenin oğlu olan Ali, uzun yıllar bir adamı öldürdüğü için hapiste yatar. 30’lu yaşlardaki Ali, hapis hayatının son zamanlarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu ilk gün tanışır ve sürprizler başlar.

Ölene Kadar

Yapımcılığını Tims Productions’ın üstlendiği, başrollerini Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu ve Gülcan Arslan’ın paylaştığı yapım aşk, ihanet, gurur, vicdan, hırs, adalet ve intikamın mükemmel bir harmanı. Hayatı aniden değişen insanların buluştuğu noktalarda yaşanan tuhaf, ilginç, heyecan verici gelişmeler yaşanıyor.

Bu Şehir Arkandan Gelecek

Son dönemlerde yıldızı parlayan Kerem Bursin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun gibi isimler ile başrolde yer alıyor.  Kerem Bursin henüz 5 yaşındayken annesini kaybetmiş ve gemilerde aşçılık yapan Rauf’un yanında büyüyen Ali karakterini canlandırıyor. Leyla Lydia Tuğutlu ise annesinin ölümünü hatırlattığı için Ali’nin gelmek istemediği İstanbul’da kalmasında etkili olacak Derin karakterini canlandırıyor. Gürkan Uygun, dizide eski boks şampiyonu bir katil ve bu üçünün ortak noktalarda buluşması heyecanla izleniyor.

ATV ekranlarından kopmak istemiyorsanız http://www.canlitvs.com/atv-kanali-canli-izle/ web sayfasını ziyaret etmenizi öneririz. İnternet üzerinden, istediğiniz her yerde sevdiğiniz dizileri kesintisiz seyredebilirsiniz. Ayrıca, yayın tarihlerinin değişmesi, yeni diziler, yayında olan diziler ve daha pek çok TV haberlerini güncel olarak takip edebilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.