Dolar 32,5989
%0.38
Euro 34,8144
%0.24
Altın 2.506,400
%0.88
Bist-100 9.473,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Azra Kohen İZSİAD'a konuk olacak

Azra Kohen İZSİAD'a konuk olacak

Fİ, Çi Pi üçlemesinin yazarı, hafta sonu Bortar Sanat Merkezi'nde olacak

  • Ege Postası
  • 19.04.2017 - 11:34

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD), kent kültürüne katkı amaçlı organizasyonlarına bir yenisini ekliyor. İZSİAD Okur-Yazar Buluşmaları adıyla planlanan organizasyonun ilk konuğu, son dönemin yükselen yazarları arasında bulunan Azra Kohen olacak. Fi, Çi, Pi adlı kitap üçlemesiyle büyük ilgi gören İzmirli yazar ve psikolog, okurlarıyla, 22 Nisan Cumartesi günü saat 17.00'de, BORTAR Sanat Merkezi'ndeki söyleşide buluşacak, kitaplarını imzalayacak.

Sağlıklı düşünme ve iyi konuşmanın ilk adımının, iyi okumak olduğunu vurgulayan İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, “Kent ve ülke ekonomisine katkı sağlama amacına paralel olarak sosyal ve kültürel yaşama dokunmayı da hedefliyoruz. Bu çerçevede, Türkiye'nin çok okunan yazarlarını üyelerimizle ve İzmirlilerle buluşturmanın doğru olacağını düşündük. Önce Azra Kohen'i ağırlıyoruz. BORTAR Sanat Merkezi'nin kapısı, ilgi gösteren, takip eden, merak eden herkese açık. İZSİAD Okur-Yazar Buluşmaları'nı gelenekselleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

KİTABI TV DİZİSİ OLDU

1979 İzmir doğumlu Yazar ve Psikolog Azra Kohen, ilk kitabı “Fiö den sonra, onun devamı niteliğindeki “Çiö ve “Piö kitaplarını yazdı. Sloganı, “Bu hikayenin sadece inanılamaz tarafları gerçektirö olan 600 sayfalık Fi'yi; “İyi bir hikaye asıl bittiğinde başlarö sloganıyla ile basılan Çi takip etti. Serinin son kitabı Pi ise, “Bu hikaye burada bitecek ve sen başlayacaksınö sloganı ile basıldı. Büyük ilgi çeken eserler, Ay Yapım tarafından “Fi" ismi ile televizyon dizisi olarak uyarladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.