Dolar 32,5626
%0.07
Euro 34,9865
%0.45
Altın 2.425,080
%0.08
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçelievler delege seçimleri öncesi flaş gelişme: Pembe-Mavi ittifakı

Bahçelievler delege seçimleri öncesi flaş gelişme: Pembe-Mavi ittifakı

Karşıyaka ilçe örgütü üyesi yaklaşık 250 kişi, ertelenen Bahçelievler Mahallesi delege seçimleri gündemiyle dün Karşıyaka Öğretmen Evi’nde bir toplantı düzenledi. Toplantıda Bahçelievler Mahallesi'nde muhaliflerin Mavi, özgür üyelerin Pembe listesi, Sarı listede birleşme kararı aldı. Bahçelievler delege seçimleri öncesi flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 29.09.2017 - 14:42

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Karşıyaka Bahçelievler Mahallesi'nde 17 üyenin erteleme talebi nedeniyle önceki hafta yapılmayan, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın 7 Ekim’de yapılmasını istediği, ancak İl Başkanı Asuman Ali Güven’in ‘her iki tarafında istediği olmasın, orta bir tarih olsun’ diyerek 30 Eylül’de yapılmasına karar verdiği delege seçimleri yarın yapılacak.

Seçimler öncesi muhaliflerle kendilerine 'özgür üyeler' diyen gruptaki partililer Öğretmen Evi’nde yapılan toplantıyla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Karşıyaka’nın en fazla üyeli ve delege sahibi mahallelerinden biri olan Bahçelievler’de 3 liste yarışması beklenirken, dün akşamki toplantı ile uzlaşan muhalifler ve özgür üyeler Sarı listede birleşti.

BAHÇELİEVLER ÇİFT LİSTE

Sarı ve Beyaz listenin yarışacağı Bahçelievler’de ilçeye yakın Beyaz listeye karşı birleşme kararını toplantıda bildiren partililer, üyelerin özgür iradeleriyle zorlamadan oy kullanmaları gerektiği hakkında fikir birliğine vardı. Ülkenin genel sorunlarının da değerlendirildiği toplantı yaklaşık 3.5 saat sürdü. Bir isim altında birleşmeyi doğru bulmadıklarını vurgulayan Sarı liste destekçileri özgür irade ile oy kullanacaklarını da vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.