Dolar 32,5383
%-0.01
Euro 34,9330
%0.3
Altın 2.423,940
%0.03
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Kılıç Kordon’u gezdi, vatandaşla buluştu

Bakan Kılıç Kordon’u gezdi, vatandaşla buluştu

İzmir’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İl Emniyet Müdürlüğü ziyareti sonrası Kordon’u gezdi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde vatandaşlarla sohbet etti.

  • Ege Postası
  • 04.04.2017 - 17:39

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir ziyareti kapsamında İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’ı ziyaret etti. Kılıç’ın bir sonraki durağı İzmir Kordon oldu. Beraberinde AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Mahmut Atilla Kaya, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ile AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım ile birlikte vatandaşlarla sohbet eden Bakan Kılıç, “Burası İzmir değil mi, düşmanlarının denize döküldüğü yer. Vatan evlatlarının değil” dedi. 

Kılıç bir önceki programında, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un tepki çeken sözlerini hatırlatarak, "Dün duyduk ki birileri ne demiş, eğer 16 Nisan'da 'evet' çıkarsa İzmir'den denize dökeceklermiş. Birincisi bunu söyleyen milletvekili, milletvekili yeterliliğini yitirmiştir, istifa etsin. İzmir'de kim denize döküldü' Bizim istiklal ve istikbal mücadelesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başlatmış olduğu o mücadelede, milletin arkasında kenetlenmiş olduğu mücadelede, İzmir'de kimler denize döküldü' Bu ülkenin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulmasını engellemek, bu milletin geleceğini karartmak isteyenler İzmir'den denize döküldü. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları değil. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ülkesinin geleceği konusunda fikir sahibidirler ve bu fikirlerini de hür bir şekilde açıkça dile getirme hakkına sahiptirler. Sandıktan çıkacak sonuç da milli iradenin yansımasıdır. Demokrasilerde halkın sözünün üzerine söz olmaz" diye konuştu.
Bakan Kılıç, daha sonra Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde çay içerken, kafede bulunan bir kadın vatandaşın sandalyeye oturmasına da yardımcı oldu.

CHP'Lİ BOZKURT'A TEPKİ GÖSTERDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un sözlerine tepki gösterdi. İzmir Kordon'da deniz kıyısında basın mensuplarına konuşan Bakan Kılıç, "Burası Ege Denizi. İzmir. Buradan memleketin düşmanı denize döküldü. Milletin evlatları değil" dedi.

Bakan Kılıç daha sonra eşi Eda Kılıç, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ve AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım'la birlikte kısa bir Alsancak turu yaptı, ünlü Sevinç Pastanesi'nde kahve içti. Pastaneye girişte Eda Kılıç, kendilerine yol açmaya çalışan bir kadının sandalyesini düzeltmesine yardım etti. Bakan Kılıç da yanlarındaki masalarda oturan İzmirliler'le el sıkışıp, hatırlarını sordu. Bazı masadakilerle referandumla ilgili kısa konuşmalar yaptı.

Kahve molasından sonra yürüyerek Gündoğdu Meydanı'na çıkan Bakan Kılıç ve beraberindekiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın 9 Nisan Pazar günü miting yapacakları Gündoğdu Meydanı'nı inceledi.

Bakan Kılıç ve eşi Eda Kılıç, burada birlikte Kordon hatırası fotoğrafı da çekildi.(DHA- İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.