Dolar 32,5758
%0.09
Euro 34,9013
%0.1
Altın 2.438,420
%0.34
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Özhaseki Mendereslilerle Bayramlaştı

Bakan Özhaseki Mendereslilerle Bayramlaştı

Kurban Bayramı’nın ilk gününü Menderes’te geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bayram namazı sonrası Mendereslilerle bayramlaştı.

  • Ege Postası
  • 01.09.2017 - 08:51

Kurban Bayramı’nı Menderes’te geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bayram namazını Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ile birlikte Özdere’de kıldı. Özdere Cumhuriyet Mahallesi’nde ki Kesre Camii’nde kılınan namazın ardından Bakan Özhaseki vatandaşlarla bayramlaştı.

Büyük ilgi

Köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden Bakan Özhaseki’ye Menderesliler yoğun ilgi gösterdi. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlayan Bakan Özhaseki, “ Bu bayram İzmir’in güzel ilçesi Menderes’te vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bayramlar paylaşmaktır, kucaklaşmaktır. Birliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun, hayırlı bayramlar, hayırlı Cumalar. Allah nice bayramları birlikte geçirmeyi bize nasip etsin” dedi.

Bakan’a teşekkür

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da, “ Bayram sevincimizi Sayın Bakanımız’ın ilçemize gelişiyle ikiye katladık. Kendisiyle birlikte kıldığımız bayram namazının ardından hemşehrilerimizle bir araya gelip bayramlaştık. Sayın Bakanımıza yoğun gündemine rağmen bu önemli günde bizlerle olduğu için teşekkür ediyorum. Allah birlik, beraberlik ve huzur içinde geçireceğimiz nice bayramları biz nasip etsin” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.