Dolar 32,6188
%0.44
Euro 34,7266
%-0.02
Altın 2.514,770
%1.22
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakanlık 1 gün önce tüm teşkilatı uyarmış!

Bakanlık 1 gün önce tüm teşkilatı uyarmış!

Adalet Bakanlığı’nın; İzmir Bayraklı Adliyesi’nde 5 Ocak’ta yaşanan terör saldırısından 1 gün önce tüm bölge adliyelerini ve savcılıklarını “sabotaj”lara karşı uyardığı ortaya çıktı. Adliyedeki terör saldırısıyla ilgili flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 29.01.2017 - 09:48

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Erol imzasıyla yapılan uyarıda, “Adalet daireleri, ek binalar, Denetimli Serbestlik Şube Müdürlükleri’nin faaliyet gösterdiği binalar ile bakanlık lojmanlarının güvenliğinin gözden geçirilmesi” talimatı verildi.

İzmir Bayraklı Adliyesi’nde, 5 Ocak’ta, mesai çıkışına yakın saatlerde, teröristlerin bomba yüklü araçla saldırısında polis memuru Fethi Sekin ile zabıt katibi Musa Can şehit oldu, 3’ü polis 6 kişi yaralandı, güvenlik güçleriyle çatışmaya giren 2 terörist ölü ele geçirildi. Adalet Bakanlığı’nın saldırıdan bir gün önce, 4 Ocak’ta “Güvenlik Önlemleri” başlıklı bir genelge gönderdiği ortaya çıktı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ adına Müsteşar Yardımcısı Mustafa Erol imzalı talimat yazısında, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan terör saldırısı ve sabotajların arttığı göz önüne alınarak; adli hizmet binalarımıza karşı yapılacak her türlü saldırıların, kötü amaçlı eylemlerin ve bunlara zemin hazırlayacak güvenlik açıklarının en aza indirdilmesinin sağlanması için binalarda güvenlik önlemlerinin eksiksiz biçimde alınması önem arz etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Bakanlığın terör saldırılarına ilişkin uyarı yazısı tüm bölge adliye ve idare mahkemesi başkanlıklarına ve cumhuriyet başsavcılıklarına gönderildi. (Cumhuriyet)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.