Dolar 32,5666
%0.25
Euro 34,9544
%-0.05
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balbay'dan kahvaltılı propaganda

Balbay'dan kahvaltılı propaganda

İzmir'in Balkan göçmenlerinin yoğun oturduğu semti Çamdibi'nde soyadı Anavatan olan aile ile kahvaltı yapan Balbay'a aile büyüğü İzzet Anavatan, “rejim temeldir, değişmez" dedi. Anavatan Ailesi'nden ilginç mesajlar

  • Ege Postası
  • 05.02.2017 - 12:49

İZMİR - CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay referandum çalışmalarını sabah erken saatte evlere kahvaltı konuğu olarak başlattı. Çamdibi'nde esnaf ailenin kapısını çalan Balbay konuşmaktan çok dinlemeyi ve sorular sorulara yanıt vermeyi tercih ediyor. 

Türkiye'ye 1957'de Makedonya'nın Üsküp kentinden göçen İzzet Bey Anavatan soyadı almış. Turgut Özal kendisiyle tanışınca Anavatan Partisi'ne katılmış. Özal'ı sevmiş. İşyerinde birlikte çekildikleri fotoğraf asılıymış. İzzet Anavatan ve çocukları, torunları 2002'de oylarını AKP'ye vermişler. Yerel seçimlerde ise CHP diyorlar. İzzet Anavatan'ın referanduma bakışı şöyle:

"Biz Makedonya'dan devletimiz var, Meclis'imiz var diye geldik. Rejim temeldir, değişmez. 15 yıldır iktidardalar, isteyip de çıkaramadıkları hangi yasa var. Devlette her şey bir kişiye emanet edilmez. O kişiye de yazık etmiş olursunuz. Ben bunu kabul etmiyorum."

İzzet Anavatan kahvede sohbetlerin de referanduma dönmeye başladığını vurguluyor şöyle diyor:

"Belli kişiler kararını verdi ama, daha çok kararsız var. Aklım yüzde 60 hayır, yüzde 40 evet diyor, diyenler var. Kim daha iyi anlatırsa o kazanacak. Bir de korku var. Kahvede masa sohbetinde bile düşüncesini ifade etmekten korkanlar oluyor."                        

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.