Dolar 32,3613
%0.14
Euro 34,9630
%-0.29
Altın 2.325,440
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balbay İzmir'den seslendi

Balbay İzmir'den seslendi

CHP İzmir milletvekili Mustafa Ali Balbay 'TEK ADAMCI' rejim değişikliği getiren anayasa referandumuna karşı çalışmalarını büyük bir hızla yürütüyor.

  • Ege Postası
  • 31.03.2017 - 10:40

Balbay parti görevlendirmesi ile ülkemizin değişik illerindeki alan çalışmalarının yanı sıra seçim bölgesi İzmir’de de yoğun bir kampanya süreci götürüyor. İzmir’de daha çok farklı tercihlerde bulunan vatandaşlarımızı ziyaret eden Balbay aldığı tepkileri şu şekilde paylaştı:

“Demokrasilerin başlıca özelliklerinden güzelliklerinden biri toplumun her kesiminden insanın devletin en üst kademelerine dahi çıkabilmesidir. Bizim tarihimizde bunun onlarca örneği vardır. Çoban Sülü dedik, Karaoğlan dedik. Bugüne bakıyoruz, Topal Dursun’un oğlu Binali Yıldırım Başbakan olmuş, kıyı kaptanı Ahmet Bey’in oğlu Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmuş.

Peki bu getirilen Anayasa değişikliğindeki tablo ne. Her şeye bir kişinin karar vereceği bir Türkiye hedefleniyor. Her şey bir kişinin iki dudağı arasında olacak. Bütün kurumlar ikinci planda kalacak ya da içi boşaltılacak. Peki o bir kişi kimlerle ilgili karar verecek.

Kimleri öne çıkartacak. Bugün tabloyu görüyoruz. Belediyeden arkadaşlarım, damadım, onlarla birlikte bir takım kuruyorsun. O zaman sen aileni, sülaleni, damadını kayır, bizim buna kararımız HAYIR.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.