Dolar 32,3919
%0.23
Euro 35,2334
%0.48
Altın 2.325,010
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balbay taksi şoförü oldu

Balbay taksi şoförü oldu

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, referandum çalışmalarını değişik yöntemlerle sürdürüyor. Taksi şoförü olarak İzmir'de trafiğe çıkan Balbay müşteriye sorduğu, "frensiz araca biner misiniz" sorusuna, "binmem, canımı sokakta bulmadım" karşılığını aldı. Balbay taksi şoförü oldu, nabız tuttu

  • Ege Postası
  • 23.03.2017 - 11:46

Bornova'da taksi durağına konuk olup şoförlerle sohbet eden CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, bir aracın direksiyonuna geçti, çocuklu bir aileyi taşıyarak İZBAN durağına götürdü. Balbay aileye "Freni olmayan bir araca biner misiniz" sorusunu yöneltti, referandumda hayır çıkmaması halinde 'Denetimsiz bir tek adam yönetiminin' başlayacağını söyledi. Balbay, "Genellikle nabzı yoklamak için taksi şoförlerine danışılır, biz tersini yaptık, taksi şoförü olarak halkın nabzını tuttuk" dedi.

CHP Milletvekili Mustafa Balbay, Bornova Çamdibi'nde ünlü basketbolcu Hüseyin Beşok ailesinin soyadını taşıyan Beşok taksi durağında bir süre taksicilerle sohbet ettikten sonra ilk müşteriyi aldı ve İZBAN'a götürdü. Bir kızı olan aileyi taşıyan Balbay tanışmanın ardından referanduma ilişkin sorular yöneltti. Aile, tek adam yönetimine karşı olduklarını söyledi. Balbay, referandumda hayır çıkamaması halinde denetimsiz bir tek adam yönetiminin başlayacağını belirterek, "Freni olmayan bir araca biner misiniz" sorusunu yöneltti. Aile, "Olur mu öyle şey, tabii ki binmem, canımı sokakta bulmadım. Öyle bir arabayı bedava verseler almam" karşılığını verdi.

Bulgar göçmeni olan aile Balbay'a şu yakınmada bulundu:
"Biz geldik, çalışıp didindik. İşe girdik, iş kurduk. Bugün Suriyeliler geldi. Bizden daha muteber oldular. Üniversiteye bile sınavsız giriyorlar. Hastanede bizden öndeler. Tamam onlar da insan ama, niye böyle oldu. Bunun sonu nedir."
İzban'dan bir müşteri daha alan Balbay, yurttaşın hiç siyasi konuşma yapmak istemediğini söylemesi üzerine, "Tabii ki buna da saygı duyarız.  Tek dileğim nelerin değişeceğini bilerek oy kullanmanızdır" karşılığını verdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.