Dolar 32,3368
%0.18
Euro 35,1987
%0.05
Altın 2.245,700
%0.1
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova'da hedef yüzde 80 hayır

Balçova'da hedef yüzde 80 hayır

Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Örgütü 16 Nisan Anayasa Referandumu öncesi bir araya gelerek moral depoladı, Toplantıda 16 Nisan'da ilçenin hedefi en az yüzde 80 olarak belirlendi. CHP Balçova'da moral depoladı

  • Ege Postası
  • 24.03.2017 - 12:14

Balçova CHP İlçe Örgütü, 16 Nisan Anayasa Referandumu öncesinde hem moral toplamak hem de referanduma günler kala yapılacak çalışmaları gözden geçirmek için Termal Otel’de bir araya geldi. CHP PM Üyesi Sevda Erdan Kılıç, İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP Milletvekilleri Tacettin Bayır, Atilla Sertel, Ali Yiğit, Musa Çam, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve parti üyeleri katıldı. CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ve Gençlik Kolları Başkanı Korcan Uçman’ın açılış konuşması yaptığı toplantıda İzmir Milletvekilleri, ülke genelinde yaptıkları çalışmaları ve diğer illerde edindikleri izlenimleri anlattı.

ÇALKAYA, BEN ALDATILDIM DERSE NE YAPACAĞIZ

Türkiye Cumhuriyet’in bir varoluş sürecine girdiğini ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Son 15 yıldır Devleti yönetenler çok önemli konularda aldatıldık diye karşımıza geliyor. Biz Cumhuriyetimizin geleceğinin oylandığı bir konuda bu yüzden dikkatli olmalıyız. Belki bugün olmaz ama ileri de bu Cumhuriyet yıkıldığında devleti yöneten tek kişi ben aldatıldım derse ne yapacağız. İşte bu yüzden Hayır diyoruz. İnanıyorum ki Balçova’da bizler gibi düşünenlerin gayreti ile %80'in üzerinde Hayır oyu çıkacak” dedi.

KILIÇ, ANNELER BİZE UMUT IŞIĞI

PM Üyesi Sevda Erdan Kılıç “Ben bir anne olarak hem kendi çocuğum hem de ülkemizin tüm çocukları için mücadele veriyorum. Balçovalı Anneler bize bu yolda umut ışığı oldu. Bizler Hayır diyen annelerin gözlerindeki umutlu zafere ulaşacağız” diye konuştu.

GÜVEN, SANDIKLARI HAYIR OYLARIYLA PATLATACAĞIZ.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ise İzmir’in her karış toprağında Hayır coşkusunun yaşandığını vurgulayarak “Anayasa paketini milletin karşısına getirenler bu maddeleri İzmir sokaklarında anlatamıyor, sürekli strateji değiştiriyor. Bizler moralimizi hep yüksek tutarak daha çok çalışacağız. Bizler Cumhuriyetimizi, Ülkemizin geleceğini korumak için mücadele ettiğimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Bizim için bu mesele parti, iktidar meselesi değil, memleket ve cumhuriyet meselesidir. İzmir'den çıkacak rekor oylarla tüm Türkiye'de sandıkları hayır oylarıyla patlatacağız. Evet için milleti kandırmaya, korkutmaya çalışanlara cevabımız 16 Nisan'da Hayır diyerek vereceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.