Dolar 32,4973
%0.15
Euro 34,7712
%0.14
Altın 2.490,190
%1.13
Bist-100 9.549,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova'da yeni yıl dayanışması

Balçova'da yeni yıl dayanışması

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya bu yılda geleneği bozmayarak yeni yıla Balçovalılar ile birlikte girdi. Başkan Çalkaya'dan yılbaşı geleneği

  • Ege Postası
  • 01.01.2017 - 12:15

Gün boyunca eşi Fatma Hanım ile birlikte vatandaşların evlerine konuk olan Başkan Çalkaya “Paylaşmadığınız sürece mutluluğun, varlığın bir değeri yok. Biz yeni yıla girerken mutlulukları paylaştık” dedi.

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya her yıl yaptığı yılbaşı gezilerinde bu yıl da geleneği bozmadı. Eşi Fatma Çalkaya ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Semtevleri tarafından belirlenen evleri ziyaret eden Başkan Çalkaya, öğlen saatlerinde başladığı ziyaretlerine gece yarısına kadar devam etti. Gün boyunca 25 evi ziyaret eden Çalkaya Ailesi, kimi eşini kaybetmiş, kimisi amansız hastalıklarla mücadele eden, sevdikleri uzakta olan veya geçim derdi çeken vatandaşları ziyaret ederken Balçovalılarda Başkan Çalkaya ve Fatma Çalkaya’yı konuk etmenin mutluluğunu yaşadı.
 

Her evde ayrı bir hayat hikayesi ile karşılaştıklarını ifade eden Mehmet Ali Çalkaya “Biz manevi duyguların da maddiyat gibi paylaşıldıkça arttığına inanıyoruz. Balçova’da 80 bin kişilik bir aileyiz ve dertler paylaştıkça azalıyor, mutluluklarda artıyor. Biz yeni yıla girerken vatandaşlarımızla birlikte bu duyguları paylaşıyoruz. Onların dertlerinden bir nebze olsun uzaklaşması, çocukların bir tebessümü dünyalara bedel. Umarım çocukların hep güldüğü, hastaların şifa bulduğu, savaşların ve şiddetin olmadığı bir yıl geçiririz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.