Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova'dan Can Dündar ve Erdem Gül'e onur ödülü

Balçova'dan Can Dündar ve Erdem Gül'e onur ödülü

Balçova Belediyesi ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği, Köy Enstitüleri’nin kuruluşunun 76. Yıldönümünde bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Balçova'dan Can Dündar ve Erdem Gül'e

  • Ege Postası
  • 12.04.2016 - 09:54

Etkinlik kapsamında Balçova Belediyesi ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri’nin Aydınlanma Ödülü bu yıl Orkestra Şefi Gürer Aykal’a verilecek. Uzun yıllar Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nda Şef olan Aykal, kariyeri boyunca Dünya’nın en ünlü orkestralarını da yönetip kültür ve sanat alanında yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü ödüle layık görüldü. Programda Gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül’e de Basın Özgürlüğü Onur Ödülü verilecek. 

Dünya üzerinde birçok ülkede model olarak alınan ve Cumhuriyet’in en önemli eğitim projesi olan Köy Enstitüleri’nin Kuruluş Yıldönümü onuruna 2003 yılından bu yana Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği (YKKED) ve Balçova Belediyesi tarafından verilen Aydınlanma Onur Ödülü bu yıl Dünya çapında bir kariyere sahip olan Orkestra Şefi Gürer Aykal’a verilecek. Nasıl Bir Eğitim Reformu başlıklı 5 oturumdan oluşan bir sempozyumunda yapılacağı etkinlikte, MİT Tırları davası nedeniyle yargılanan Gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül’e de Basın Özgürlüğü Onur Ödülü verilecek.

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Cumartesi sabah oturumuyla başlayacak etkinliklerde ödül töreni Pazar günü saat 15.00’te gerçekleştirilecek.

2003 yılından bu yana Aydınlanma Onur Ödülü alan kişiler

Vedat Günyol

Dr.Engin Tonguç

Server Tanilli

Halit Çelenk

İlhan Selçuk

Türkan Saylan

Cengiz Bektaş

Genco Erkal

Yaşar Kemal

Hıfzı Topuz

Doğan Hızlan

Ataol Behramoğlu

Yılmaz Büyükerşen

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.