Dolar 32,3624
%0.14
Euro 34,9794
%-0.24
Altın 2.325,770
%0.23
Bist-100 9,11
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balıkçı Parkı’na modern görünüm

Balıkçı Parkı’na modern görünüm

Karşıyaka Belediyesi, kentin en işlek sosyal yaşam alanlarından biri olan Bostanlı Balıkçı Parkı’ndaki yenileme çalışmalarını büyük oranda tamamladı. Yeni ve modern bir görünüme kavuşan park, Karşıyakalılardan da tam not aldı.

  • Ege Postası
  • 02.02.2017 - 11:49

Karşıyaka’daki mevcut parklara modern dokunuşlarla yeniden hayat veren Karşıyaka Belediyesi, bu kez de Bostanlı Balıkçı Parkı’nı baştan yarattı. Mahallenin en işlek ve merkezi parklarından biri olan alanda, Kasım ayı itibariyle başlayan yenileme çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

Bölge halkının talep ve önerileri doğrultusunda hazırlanan projeyle, parka daha modern ve estetik bir görünüm kazandırıldı. Yeşil doku korunarak çağdaş bir park görünümü yaratıldı.

YARISI YEŞİL ALAN
Bostanlı’ya nefes aldıran parktaki yeşil doku korundu. Toplam 1360 metrekare alan üzerine kurulu olan parkın 685 metrekaresi yeşil alan olarak düzenlendi. Pergolalı banklar ile keyifli oturma alanları yaratıldı. Yıkılan süs havuzu da modernize edildi. Parktaki yenileme çalışmaları, Karşıyakalılardan da tam not aldı. Parkta bulunan ve yenileme çalışmalarının başlamasıyla birlikte bakıma alınan Balıkçı Heykeli de çalışmaların tamamen bitmesinin ardından yerini alacak. Alan, rengarenk mevsim çiçekleriyle güzelleştirilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.