Dolar 32,5801
%0.29
Euro 35,0341
%0.18
Altın 2.460,910
%1.01
Bist-100 9.835,00
%1.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Barış Selçuk Parkı’na sihirli dokunuş

Barış Selçuk Parkı’na sihirli dokunuş

Karabağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan mevcut parklarını daha modern ve günümüz ihtiyaçlarına yanıt verecek biçimde yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Hatay Poligon’da bulunan Gazeteci Barış Selçuk Parkı’nda yapılan çalışmalarda sona gelindi. Park önümüzdeki günlerde yeni yüzüyle hizmete girecek.

  • Ege Postası
  • 03.09.2017 - 11:11

Toplam 9 bin metrekare alan üzerinde bulunan Barış Selçuk Parkı içine yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun ve yine çocuklar ve yetişkinler için spor aletleri yapıldı. Ayrıca figürlü duvarlar, dikey bahçe, amfi, kuru ve süs havuzu da yine parka ayrı bir görsel güzellik kazandıracak.

Bu arada parkta bulunan yeşil alan miktarı da arttırıldı. Alanın yarısı hazır rulo çim ile kaplanırken, bunun dışında yeni ağaçlar, sarmaşık ve kaktüsler de dikilerek yeşil alan miktarında artış sağlandı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede bulunan park sayısını her geçen gün arttırmanın yanında mevcut parkları da yenileme çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini amaçlarının Karabağlara yakışan, vatandaşlarının mutlu olduğu bir ilçe yaratmak hedefinde olduklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.