Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başak'a teşekkür ziyareti

Başak'a teşekkür ziyareti

Adalet Yürüyüşünde aralıksız olarak 25 gün CHP Genel Başkanı ile birlikte yürüyen CHP Konak İlçe Başkanı M.Şakir Başak’a yürüyüşündeki cesur ve kararlı tutumundan dolayı Tüm Yerel Sen Sendikası plaket takdim etti. Adalet yürüyüşünde Ata'nın ruhu vardı

  • Ege Postası
  • 15.08.2017 - 10:14

CHP Konak İlçe Başkanlığındaki ziyarete Tüm Yerel  Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran, Birleşik Kamu iş Konfedarasyonu İzmir il temsilcisi Tamer Yiğit Güler, 1 Nolu Şube başkanı Bilal Altıner, Şube Sekreteri Özkan Felek ve Şube sosyal dış ilişkiler sekreteri Serdal karasaç yer aldı.

Tüm Yerel Sen Heyetinin ziyaretinden  ve teşekkür plaketinden dolayı memnunluk duyduğunu dile getiren İlçe başkanı Başak Adalet yürüyüşü ile ilgili şunları söyledi: “Sayın Genel Başkanımız bir yürüyüşle, dünya tarihine geçecek bir eylem biçimiyle tamamen “Hak, Hukuk, Adalet” dışında hiçbir söylem kullanılmadan tamamladı.

İlçe Başkanı olarak bir sorumluluğum var fakat onun ötesinde 3 evladım var bir baba olarak buradan çıkarken bu yürüyüşte sonuna kadar yer alacağım diye çıktım. Genel Başkanımdan güç almadım desem yalan olur, Genel Başkanın o azmini, o inanmışlığını gördükçe bundan sikayet edemezdim ve ondan güç aldım. Bu “Adalet Yürüyüşü”nü tamamladığım için gururluyum” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhunu “Adalet Yürüyüşü”nde gördüğünü ifade eden Başak; “Mustafa Kemal Atatürk halka inanmış bir insandı ve halkın içine girerek devrimi gerçekleştirdi.Dolayısıyla halktan uzaklaşmış, halkı görmeyen bir anlayışın siyasette ve devrimci anlayışta hayat bulması mümkün değil. Mustafa Kemal Atatürk’ün de bir nevi ruhu vardı. Bence uzun yıllardır Mustafa Kemal bu kadar rahat uyumamıştır.”  dedi.

Önümüzdeki günlerde Çanakkaledeki kurultaydada Örgütü ile yer alacağını ifade eden Şakir Başak’a  destek Tüm Yerel sen Genel başkanı Dr. Hakan Kıran dan geldi. Hatırlanacağı üzeree Adalet yürüyüşünü aralıksız devam ettiren tek Sendika Tüm Yerel sen  Sendikası olmuştu. Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran 26-30  Ağustos tarihlerinde Çanakkale ruhuyla yapılacak kurultaydada yer alacaklarını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.