Dolar 32,4945
%0.26
Euro 34,5978
%0.3
Altın 2.482,760
%-0.02
Bist-100 9.567,00
%-1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan belediye başkanlığı iddialarına cevap verdi

Başbakan belediye başkanlığı iddialarına cevap verdi

Başbakan Binali Yıldırım, istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın yerine ilçe belediye başkanlarından birinin geleceğini söyledi. Başbakan Yıldırım, "Koltuk boşaldı, başka biri gelip oturacak. Bizi nereye koyacaksı? Dolu koltuk yani. Bizim de burada iyi kötü işimiz var" dedi. Başbakan belediye başkanlığı iddialarına cevap verdi

  • Ege Postası
  • 25.09.2017 - 12:08

Başbakan Binali Yıldırım, CNN Türk, NTV, Habertürk ve A Haber'in temsilcilerinin sorularına yanıt verdi.

Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın istifasının ardından yerine gelecek isim hakkında açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarını Topbaşı'ın yerine kimin geleceğini sordu. Yıldırım, "Yerine, bir arkadaş, ilçe belediye başkanlarından biri gelir muhtemelen. Bununla ilgili Pazar günü genel başkanımız, belediye başkanlarıyla geniş katılımlı bir değerlendirme yaptı. Ve bu hafta sonunda da doluyor süre. Perşembe günü 28 Eylül’de İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi toplanacak ve seçim yapacak. Bir arkadaşımız görevi doldurmuş olacağız " dedi.

Yıldırım, "2019 için pek çok yerde İstanbul Büyükşehir Başkanlığı için adınız geçiyor'" sorusuna ise "Şimdi koltuk boşaldı, başka biri gelip oturacak. Bizi nereye koyacaksı? Dolu koltuk yani. Bizim de burada iyi kötü işimiz var" yanıtını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.