Dolar 32,4442
%-0.13
Euro 34,7334
%-0.68
Altın 2.436,440
%0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Kadınlar Günü'nde İzmir'de

Başbakan Kadınlar Günü'nde İzmir'de

Başbakan Binali Yıldırım, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü seçim bölgesi İzmir'de geçirecek. İşte programının detayları...

  • Ege Postası
  • 27.02.2017 - 10:12

Başbakan Binalı Yıldırım, 7- 8 Mart'ta İzmir'de olacak. 7 Mart akşamı İzmir iş dünyasının kadın temsilcileriyle Swissotel'te yemek yiyecek olan Başbakan Yıldırım, 8 Mart Çarşamba günü AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın Bornova'daki yeni binasını hizmete açacak. Başbakan, aynı gün Kınık'ta çevre ilçelerin de katılımıyla Bakırçay mitingini yapacak ve kentten ayıralacak.

İZMİR'DE MİTİNG SONA DOĞRU

AK Parti'de, anayasa değişikliğinin halkoyuna sunulacağı 16 Nisan'a ilişkin çalışmalar sürerken, kampanya programı dünkü Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında netleşen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, 50'yi aşkın ilde vatandaşlarla buluşacak.

AK Parti'de 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için kampanya tanıtım toplantısı, Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilmişti. Tanıtım toplantısının ardından toplanan partinin en üst karar organı MKYK'da Başbakan Yıldırım'ın kampanya süresince ziyaret edeceği iller netleşti.

Edinilen bilgiye göre, Başbakan Yıldırım, 50'yi aşkın ilde vatandaşlarla buluşacak.

6 ilde Erdoğan'a eşlik etmesi bekleniyor

Halk oylaması sürecindeki ilk mitingini Kahramankazan'da gerçekleştiren Yıldırım, miting programını İzmir'de gerçekleştireceği ilçe mitingleriyle tamamlayacak. Başbakan Yıldırım'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, ziyaret edeceği Çanakkale, Diyarbakır, Kayseri, Ankara, İzmir ve İstanbul olmak üzere 6 ilde eşlik etmesi bekleniyor.

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın henüz tarihi belli olmayan İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yapacağı mitinge de katılacak. Başbakan Yıldırım ayrıca İzmir'de Küçük Menderes Havzası'nda da miting düzenleyecek.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.