Dolar 32,5835
%0.22
Euro 34,8112
%0.43
Altın 2.414,690
%-0.75
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Yıldırım: Densiz, alçak, sen kimsin'

Başbakan Yıldırım: Densiz, alçak, sen kimsin'

Yozgat'ta konuşan Başbakan Binali Yıldırım, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'u sert sözlerle eleştirdi, "Bir vekili çıkmış densiz densiz konuşuyor. 'Evet çıkarsa evet verenleri Yunanı denize döktüğümüz gibi denize dökeceğiz' diyor. Densiz, alçak sen kimsin bu milleti böyle tehdit ediyorsun" dedi

  • Ege Postası
  • 04.04.2017 - 15:22

Başbakan Binali Yıldırım'ın sözlerinin satır başları şöyle:

"Bu sabah Şırnak'ta düzenlenen hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Bu bir kez daha göstermiştir ki, bu ülkeyi bölmeye hiç bir alçağın gücü yetmeyecek.

Her 10 senede bir Türkiye bir dayatma ile karşı karşıya kaldı. Bu anayasayı yapanlar göçmüş gitmiş, biz bunların yaptığı anayasa ile devam etmek zorunda mıyı? Bu anayasa dertlerimize çare bulamıyor. Siyasetteki dertlerin dermanı millettir. Milletin iyileştiremeyeceği hiç bir hastalık, hiç bir dert yoktur.

MHP ile bir araya gelerek Türkiye'nin işe yaramayan, çözüm üretmeyen anayasasını değiştirmek için çalışma yaptık.Dedik ki Sayın Kılıçdaroğlu bu tarihi adımda senin de bir katkın olsun, bizim hazırladığımızı beğenmiyorsan kendin bir teklif hazırla ikisini de oylayalım, millete götürelim. Ama CHP ne yaptı, Meclis'te kürsüyü işgal etti, milletvekillerini darp etti, her türlü rezaleti çıkardı. HDP ne yaptı, hendek kazmaktan bu işlere vakit bulamadı. HDP milletin oyunu Kandil'e peşkeş çekti.

'DENSİZ, ALÇAK, SEN KİMSİN'

HDP ve CHP bu dönemde ikiz kardeş gibiler. Kılıçdaroğlu bu değişikliğe millet evet dese de biz tanımayacağız. Buradan sesleniyorum Eyy Kılıçdaroğlu sen tanısan ne olur, tanımasan ne olur, zaten millet de seni tanımıyor. Gün yaklaştıkça bir vekili çıkmış densiz densiz konuşuyor. 'Evet çıkarsa evet verenleri yunana denize döktüğümüz gibi denize dökeceğiz' diyor. Densiz, alçak, sen kimsin bu milleti böyle tehdit ediyorsun.

Bunların derdi başka dert büyüyen yükselen Türkiye'nin önünü kesmek. Dert anayasa oylamasında evet çıkarsa dünyanın en büyük havalimanının tamamlanması. Benim adaalet bakanım sizin evladınız gidince kapılar kapanıyor, salonlar iptal ediliyor, bunun hesabını Yozgat sorar. Türkiye yeni anayasa ile terör belasının tamamen üstesinden gelecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.