Dolar 32,5972
%0.38
Euro 34,7297
%-0.01
Altın 2.499,090
%0.59
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Yıldırım İzmir Marşı için ne dedi'

Başbakan Yıldırım İzmir Marşı için ne dedi'

Başbakan Binali Yıldırım, genel yayın yönetmenleriyle yaptığı toplantıda referanduma yönelik açıklamalarda bulundu. Yıldırım, CHP'nin referandum kampanyasında kullandığı İzmir Marşı'yla ilgili de konuştu. CHP'ye mesaj gibi açıklama

  • Ege Postası
  • 23.02.2017 - 09:13

EGE POSTASI  - Başbakan Binali Yıldırım, gazetelerin, televizyonların ve ajansların genel yayın yönetmenleriyle yaptığı görüşmede AK Parti grubunda yaptığı bozkurt işaretinden referanduma, akademisyenlerin ihracından idam cezasına kadar çok önemli açıklamalar yaptı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Yıldırım, kamuoyunun merak ettiği iç ve dış konularda önemli açıklamalarda bulundu.

Hürriyet'ten Murat Yetkin, Başbakan Binali Yıldırım'ın Çankaya Köşkü'nde gazete, televizyon, haber sitesi ve ajansların genel yayın yönetmenleriyle üç saat kadar süren basın toplantısına ilişkin satır başlarını kaleme aldı.

İZMİR MARŞINI KULLANMALARI YANLIŞ

Yetkin, Başbakan Yıldırım'ın CHP'nin İzmir Marşı'nı kampanyada kullanmasıyla ilgili "Bir kampanya aklı var herhalde. Doğrusu da bu. Ama İzmir Marşı'nı kampanyada kullanmaları yanlış, herkesin sevdiği bir şarkı, içinde Atatürk var" dediğini köşesine taşıdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.