Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Yıldırım: Tuzaklara dikkat

Başbakan Yıldırım: Tuzaklara dikkat

Başbakan Binali Yıldırım, "Yapılan algı operasyonlarının bizi çekmek isteyeceği tuzaklara karşı dikkatli olmalıyız" dedi.

  • Ege Postası
  • 11.02.2017 - 12:50

Başbakan Binali Yıldırım, Antalya Kemer'de yapılan belediye başkanları istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Yıldırım, burada yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:"Türkiyemizi bir baştan bir başa imar etmek için çıktığınız bu yolda başarılı ve bereketli çalışmalar diliyorum. AK Parti olarak Türkiye'nin en büyük siyasi kadrosuyuz. Aşkla, imanla yeniden tazelenmek için istişare ve değerlendirmeler yapmak için turizmin başkenti Antalya'dayız. Bize ev sahipliği yapan milletvekillerimize, belediye başkanımıza ve Dışişleri Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Birlikteyiz, omuz omuzayız. Uzun ince bir yoldayız, yürüyoruz, gündüz gece. Rabbime hamdolsun ki milletimizle yönümüz, istikametimiz hep aynı oldu, aynı olmaya devam edecek.

DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN SANDIĞA GİDECEĞİZ

Size yakışan hizmet için gece gündüz çalışmak. Sizler de tam olarak bunu yapıyorsunuz. Ülkemizi doğusu, batısı, güneyi, kuzeyiyle geleceğe hazırlamak için var gücünüzle gayret gösteriyorsunuz. Bu güzel vatanın bir evladı olarak gerçekleştirdiğiniz bütün bu güzel işler için sizlere partim ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Gelecek çalışmalarınızda da aynı şekilde AK Parti'ye yakışan hizmet anlayışıyla, canla, başla gayret göstereceğinize emin. Allah yolunuzu, yolumuzu açık eylesin. Önümüzde halk oylaması var. Tarih netleşti; 16 Nisan Pazar günü bir kez daha milletimiz sandığa gidecek. Daha güzel bir gelecek, daha güçlü bir Türkiye, daha kalkınmış şehirler için sandığa gideceğiz.

ALGI OPERASYONLARINA DİKKAT EDECEĞİZ

Değerli kardeşlerim bu yolda bize çok önemli işler düşüyor. Bu halk oylamasından çıkacak sonuç Türkiye için çok önemli. Bu süreçte vatandaşımızın aklına bir şey takıldığında ilk bize ulaşacak. Kapılarımız vatandaşa 7/24 açık olacak. 7'den 70'e genç yaşlı, erkek, kadın bütün vatandaşlarımız bizde kendini bulacak. Bütün teşkilatlarımızında belediye personelimizinde bu hassasiyete dikkat etmesine büyük önem veriyoruz. Yapılan algı operasyonlarının bizi çekmek isteyeceği tuzaklara karşı dikkatli olmalıyız. Muhalefetin yalan söylemlerine karşılık hizmetlerle vatandaşımızın yanında olacağız.Türkiye'nin mamur edilmesi çabasında hep beraber olduk. Vatandaşlarımızla hizmetlerimizi paylaştık. Türkiye ile bir bütün olarak her şehirle aynı mesafedeyiz. Vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Belli zümrelerin, siyasi kadroların değil milletin emrine amadeyiz.

YEREL YÖNETİMİ KAZANAN İKTİRDARI DA KAZANIYOR

Yerel yönetimi kazanan, iktidarı da kazanıyor. Çünkü hizmet yerelde başlar, başarı yerelde ortaya çıkar. Belediyecilik ve yerel yönetimde tertemiz sayfalar açtık. Türkiye'nin mağrur değilmesi çabasında hep beraber olduk. Bütün şehirler, ilçeler beldeler bizim için aynı değerdedir. Tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Vatandaşlarımız arasında ayrımcılık yapan kimse AK Parti siyasetinde kendine yer bulamaz. Bizim iktidarımızda Ankara bütün vatandaşlarımızın hizmetinde ve aynı yakınlıktadır. Şehirlerimizin inşası için belediyelere aktarılan kaynağı açıkladık. AK Parti iktidarında bu kaynak 4 milyardan 55 milyar liraya çıktı. Genel hizmetlerde 19 bin km yeni yol yaptık, 6 bin 100 km bölünmüş yolun üzerine. 29 tane yeni havaalanı açtık. AK Parti gelmiş geçmiş en sosyal devlet anlayışını gerçekleştiren iktidardır. Sosyal yardımları 3 milyardan 198 milyara ulaştırdık. Sadece TOKİ eliyle 755 bin konutu yaptık, teslim ettik. 881 hastane yapıp şifa dağıtan merkezler haline getirdik. 19 bin 763 okul inşa ettik. Sadece Van depreminde 1,5 yılda 18 bin konutu yapıp deprezedelere teslim ettik. Yıllar önce Varto depremi olmuştu, gençlik yıllarımda. O hasarlı binaların depremzedelerin ihtiyaçları görülememişti. AK Parti iktidarı daonların hepsini halletti. Kentsel dönüşüm çalışmalarına da hız verdik. Riskli alan uygulaması başlattık, 200 civarında riskli alan tespit edildi, çalışmalar başlatıldı."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.