Dolar 32,5816
%0.33
Euro 34,6622
%-0.2
Altın 2.527,090
%1.71
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Atila, Avrupa fatihi gençler için destek istedi

Başkan Atila, Avrupa fatihi gençler için destek istedi

Ülkemizi gençler kategorisinin şampiyonlar ligi olan UEFA Gençlik Ligi’nde temsil eden Altınordu, Sparta Prag’ın ardından İspanyol devi Atletico Madrid’le de Bornova Stadı’nda karşılaşacak. 'Avrupa fatihi gençler' çeyrek final kapısında

  • Ege Postası
  • 04.02.2017 - 10:32

Kırmızı – Lacivertliler zorlu mücadeleyi kazanırsa, Beşiktaş’ın bir önceki turda veda ettiği organizasyonda çeyrek finale çıkan ilk Türk temsilcisi olacak. Bornova Belediyesi bu önemli karşılaşmaya en iyi şekilde ev sahipliği yapmak için hazırlıklarına başladı. Başkan Olgun Atila, tüm İzmirlileri ellerinde Ayyıldızlı bayraklarla Altınordulu gençlere destek olmaya davet etti.

Altınordu U19 takımının hedefi final

Ülkemizi Beşiktaş’ın bir önceki turda veda ettiği UEFA Gençlik Ligi’nde temsil eden Altınordu, İspanyol devi Atletico Madrid’i Bornova Stadı’nda ağırlayacak. Kırmızı – Lacivertli gençler, tek maç üzerinden oynanacak play-off mücadelesini kazanırsa, bu önemli organizasyonda çeyrek finale çıkan ilk Türk takımı olacak. Karşılaşma, 8 Şubat Çarşamba günü saat 18.00’de başlayacak.

Hep birlikte Stadımızda olalım

Bornova Belediyesi bu önemli karşılaşmaya en iyi şekilde ev sahipliği yapmak için hazırlıklarına başlarken, Başkan Olgun Atila tüm İzmirlileri ellerinde Ayyıldızlı bayraklarıyla Altınordulu gençlere destek olmaya davet etti. İzmir’in en üst liglerde mücadele eden iki takımı olan Göztepe ve Altınordu’ya ev sahipliği yaptıklarını Bornova Stadı’nın, İzmir futbolunun yeni mağbedi haline geldiğini söyleyen Başkan Atila, “Böylesi bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olmak ise bir için ayrı gurur. Bir önceki turda Altınordulu gençlerimiz başta Bornovalılar olmak üzere İzmirlilerin desteğiyle Sparta Prag’ı 5 golle geçmişti. Bu kez daha fazla desteğe ihtiyaç duyucak ve turu geçtikleri takdirde  bir ilki başarmış olacaklar. Passolig kartsız ve ücretsiz olarak izlenebilicek maçta stadımızı doldurup, hep birlikte onların yanında olalım” diye konuştu.

Başkan Atila, Bornova Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya gitmek isteyen sporseverler için EVKA-3 Metro İstasyonu’ndaki aktarma merkezinden Bornova Stadı’na ring seferleri konulacağını da hatırlattı.

Sparta Prag’ı Bornova’da 5-2 yenmişti

Altınordu U19 takımı TFF 1. Ligi’ni ilk sırada tamamlamış, Süper Ligi lider bitiren Galatasaray ile oynadığı final maçını kazanarak Türkiye Şampiyonu olmuş ve bu organizasyona katılma hakkını elde etmişti. Kırmızı – Lacivertli ekip, önceki turlarda Bulgaristan’ın Levski Sofya ve Çek Cumhuriyeti temsilcisi Sparta Prag’ı elemişti.

Altınordu bu maçı Milli formayı da giyen Fatih’in attığı goller ile 5-2 kazanmıştı. Ülkemizi UEFA Gençlik Ligi’nde Altınordu ile birlikte temsil eden Beşiktaş U19 takımı ise bir önceki turda elenerek bu önemli organizasyona veda etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.