Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Atila'dan Göztepe'ye ziyaret: Sepil'den stat vurgusu

Başkan Atila'dan Göztepe'ye ziyaret: Sepil'den stat vurgusu

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’i ziyaret etti. Başkan Atila'dan Göztepe'ye ziyaret

  • Ege Postası
  • 14.06.2017 - 11:25

İzmir’in yıllar süren Süper Lig hasretine son veren sarı-kırmızılıları kutlayan Başkan Atila, Göztepe’nin Bornova’ya yeni bir heyecan kattığını belirterek, “Sizin gibi büyük bir camia ile birlikte yol yürümek çok güzel” diye konuştu. Mehmet Sepil de İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Belediyesi ve Göztepe’nin bu sezon örnek bir işbirliğine imza attığını belirterek, “Bornova Stadı şampiyon oluşumuzda çok büyük önem taşıdı. Seyirci etkisini bir İzmir takımı olarak ilk kez Bornova’da yaşadık. Bornova’nın stadın kente kazandırılmasına emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Stadı’nda geçirdiği sezonun ardından 14 yıllık Süper Lig hasretine son veren Göztepe’yi ziyaret etti. Sarı-kırmızıların Başkanı Mehmet Sepil ile Güzelyalı’daki kulüp binasında biraraya gelen Atila, şampiyonluğu çiçek vererek kutladı.

Sepil: Örnek bir işbirliği yaptık

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Belediyesi ve Göztepe’nin bu sezon örnek bir işbirliğine imza attığını söyleyen Mehmet Sepil,“Bornova Stadı şampiyon oluşumuzda çok büyük önem taşıdı. Seyirci etkisini bir İzmir takımı olarak ilk kez Bornova’da yaşadık. Bu anlamda Bornova’nın stadın kente kazandırılmasına emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Atila: Birlikte yol yürümek çok güzel

Göztepe’nin Bornova’ya yeni bir heyecan kattığını söyleyen Başkan Olgun Atila ise “Sizin gibi büyük bir camia ile birlikte yol yürümek çok güzel. Kent olarak moral ve motivasyonumuz en üst düzeye çıktı. Sizlerden aldığımız güç ve enerji ile daha uzun sürede biticek bir işi kısa sürede bitirdik ve bu sezon TFF 1. Lig maçlarına ev sahipliği yapma onurunu yaşadık. Bu süreçte bize büyük destek verdiniz. En güzel olansa ilk yılımızda bu stattan şampiyon çıkmanız oldu. Önümüzdeki süreçtede yine yanınızda olmaya hazırız” dedi.

Süper Lig garantili statlar

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Başkan Atila’nın Bornova Beckerspor’un da Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde Atatürk Spor Salonu’nda oynadığı maçlar sonucu kadınlar basketbolunun en üst ligine yükseldiğini hatırlatması üzerine: “Bornova Belediyesi’nden Süper Lig garantili statlar ve spor salonları!” şeklinde bir slogan önerdi.

Sarı-kırmızılıların Ceo’su Kerem Ertan, İkinci Başkanı Talat Papatya ile Bornova Belediyesi’nin ilgili başkan yardımcısı ve müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Bornova Stadı tribünlerin kapasitesinin arttırılması konusu da konuşuldu. Sepil, gerekli koşulllar oluştuğunda Süper Lig için ilk tercihlerinin Bornova Stadı olduğunu yineledi. Başkan Atila ise Göztepe’ye Süper Lig’de de ev sahipliği kendileri için büyük bir onur olacağını söyledi.

Bornova’da 92. Yıl kutlaması

Bu arada Bornova’daki Göztepeli taraftarlar, 14 yıl sonra gelen şampiyonluğu ve sarı-kırmızılı kulübün 92. kuruluş yılını Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlik ile kutladı. Bornova Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen organizasyonda meşalelar yakıldı, marşlar söylendi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bu özel organizasyonda da sarı-kırmızılıların yanındaydı. Süper Lig yolunda Bornova olarak hep Göztepe’nin yanında yer aldıklarını söyleyen Başkan Atila, taraftarlara seslenerek: “Her maçınızda İzmir Marşı’nı coşkuyla okudunuz. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.