Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1391
%0.05
Altın 2.292,930
%0.68
Bist-100 9,07
%2.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Atila tapuları tek tek dağıttı

Başkan Atila tapuları tek tek dağıttı

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Evka-4 Yapı Kooperatifi ortaklarının 25 yıllık tapu hasretine son verdi. Şahin Tepesi Restoran’da düzenlenen genel kurula katılan  Atila 1992 yılında kurulan Kooperatif’in ortaklarının, ruhsatlarına ve tapularına kavuşmasından büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi 25 yıllık hayalleri gerçekleşti

  • Ege Postası
  • 19.06.2017 - 10:13

1992 yılında işçilerin ücret alacaklarına karşılık olarak Bornova Belediyesi tarafından tahsis edilen arazi üzerinde konut yapmak üzere kurulan Evka-4 Yapı Kooperatifi’nin ortakları tapularına kavuştu. Şahin Tepesi Restoran’da düzenlenen genel kurulda Kooparatif’in tasfiye süreci tamamlandı. Kooperatif’in genel kuruluna katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ortaklara tapularını verdi. Geçen yıl Tunceli’de teröristlerin saldırısında şehit olan Polis Kağan Kılıç’ın babası Galip Kılıç da tapusunu aldı.

Başkan Atila, “Sizlerle bu mutluluğu paylaşmak benim için çok anlamlı ve çok onurlu. Ruhsatlarınızı ve tapularınızı bizim dönemimizde almanızdan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnşallah daha güzel evlere, tapulara kavuşursunuz. Kooperatifimizin ortaklarının önemli bir bölümü Bornova Belediyesi’ne emek vermiş işci arkadaşlarımızdan oluşuyor. Sizlerle bu anı birlikte yaşamak bizim için çok önemli. Güzel yuvalarında sonsuza dek mutlu ve huzurlu bir biçimde sağlıkla yaşamanızı diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.