Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Atila 'Yılın spor adamı'

Başkan Atila 'Yılın spor adamı'

Bornova Stadı, Atatürk Spor Kompleksi gibi önemli yatırımlar ve amatör spor kulüplerine sağladığı destekler nedeniyle  Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi(TSYD) tarafından Ege’de Yılın Spor Adamı seçilen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ödülünü törenle aldı. Başkan Atila 'Yılın spor adamı'

  • Ege Postası
  • 10.02.2017 - 11:12

Geleneksel organizasyonda Yılın Spor Adamı Ödülü’nü TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş’un elinden alan Başkan Atila, “Bu bizler için çok büyük bir onur. Ben bu ödülü meclis üyelerimizden muhtarlarımıza, çalışma arkadaşlarımdan halkımıza tüm Bornova ailesi adına alıyorum. Beni bu ödüle layık gören TSYD İzmir Şubesi ile tesis yatırımlarımızda bize destek olan Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi(TSYD) tarafından Ege’de Yılın Spor Adamı seçilen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ödülünü bu yıl beşincisi düzenlenen törenle aldı. Bornova Stadı’nı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla hizmete açarak kentteki stat krizinin çözümünde önemli rol oynayan ve ayrıca Atatürk Spor Kompleksi’ni de kazandıran, amatör spor kulüplerine büyük destek sağlayan Başkan Atila’ya Yılın Spor Adamı ödülünü TSYD İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş verdi.

BU ÖDÜL BORNOVA'MIZIN

Başkan Atila, sporun kardeşlik ve barış olduğunu ifade ederek, “Bu bizler için çok büyük bir gurur ve onur. Ben bu ödülü meclis üyelerimizden muhtarlarımıza, çalışma arkadaşlarımdan halkımıza tüm Bornova ailesi adına alıyorum. Beni bu ödüle layık gören TSYD İzmir Şubesi ile tesis yatırımlarımızda bize destek olan Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki törende Yılın Spor Adamı seçilen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın yanısıra,  kurulduktan beş yıl sonra Sultanlar Ligi’ne yükselme başarısını gösteren Manisa Seramiksan Yılın Takımı, Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı ile Triatlet İpek Öztosun Yılın Sporcuları, Göztepe Erkek Hentbol Takımını hem Süper Lig’e hem de Avrupa’ya taşıyan Ferudun Doruk Yılın Teknik Direktörü, Tekerlekli Sandalya Tenisçisi Büşra Ün, Ataspor Kız Hentbol Takımını 1.Lig’e çıkaran Eski Bağyurdu Belediye Başkanı Rıdvan Üreten ile 3500 lisansı sporcusu ile 3’ü uluslararası 18 madalya ve kupa kazanan İzmir Büyükşehir Belediyespor Jüri Özel ödüllerini aldı.

Törende ayrıca spor basın ödülleri de dağıtıldı. DHA’dan Mustafa Köprülü haber, Yeniasır Gazetesi’nden Mehmet Demirpolat fotoğraf, Egeli Sabah’tah Serhan Çifdalöz röportaj, Yeniasır Gazetesi’nden Halil Fincan köşe yazısı, sayfa tasarımıyma Dokuz Eylül Gazetesi’nden Selim Şanverir birincilik ödüllerini alırken, Dokuz Eylül Gazetesi’nden Mutlu Yılmaz, Ege Telgraf Gazetesi’nden Işıl Öztürk ve Egeli Sabah’tan Gizem Yılmazer’e jüri özel ödülü verildi.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.