Dolar 32,4821
%0.11
Euro 34,8092
%0.25
Altın 2.476,810
%0.59
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Bakıcı: 2016 Selçuk’un plan yılı oldu

Başkan Bakıcı: 2016 Selçuk’un plan yılı oldu

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, "Merkezi yönetimle, yerel yönetimler işbirliğindedir, el eledir. İddia ediyorum ki; bunun örneklerini 2019 sonuna kadar ilçe görecektir." dedi.

  • Ege Postası
  • 14.04.2017 - 14:34

2019 yılının sonuna kadar merkezi yönetimin desteğinin ilçeye aktarılacağını belirten Başkan Bakıcı; “ Merkezi yönetimle, yerel yönetimler işbirliğindedir, el eledir. İddia ediyorum ki; bunun örneklerini 2019 sonuna kadar ilçe görecektir. Hükümet Konağı’nın temeli atılmıştır, yakında doğal gaz kapımızda olacaktır. Ev fiyatlarından ve daire kiralarından şikayet vardır. Toplu konutla ilgili hepimizin malumu meclisimizin de iradesi ve bilgisi içerisindedir. Şu anda Bayrakçıkule Mevkii’nde 905 dönümlük bir alan TOKİ’ye veriliyor. Burada üç katlı Çeşme modeli evler inşa edilebilecek. Kültür ve Gençlik Merkezi başta olmak üzere önemli projelerde 2017 başlanmış olacak” dedi.

2016 Selçuk’un plan yılı oldu

2016 yılı içerisinde Selçuk’un imar planları açısından önemli bir aşama kaydettiğini belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Efes 1. Derece arkeolojik Sit Alanı İmar Planı bitti. Şirince Koruma Amaçlı İmar Planı % 90 oranında bitti. Bunlar hep ilçenin önünü açacak şeylerdir” dedi.

Selçuk’un bir sanayi kenti olmaktan ziyade bir kültür, sanat ve eğitim kenti olduğunu ve kentin üretim ekonomisinin bunlara dayandığını belirten Başkan Bakıcı; Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin üç programı daha ilçeye geliyor. Efes Meslek Yüksekokulu bünyesine Tarımsal İşletme Programı aktarılmasıyla ilgili geçtiğimiz günlerde sayın rektörümüzle bir görüşmemiz oldu” dedi.

Merkezi hükümete de İzmir’e de,  teşekkür

Merkezi hükümet tarafından gerçekleştirilecek Hükümet Konağı, İZBAN, Doğal Gaz, TOKİ gibi önemli projeler için Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Başkan Bakıcı, çalışmaları devam eden içme suyu projesi ve yapım ihalesi gerçekleşecek yeni garaj projesi için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na da teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.