Dolar 32,5878
%0.35
Euro 34,8587
%0.36
Altın 2.492,220
%0.31
Bist-100 9.704,00
%1.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Bakıcı'dan paydaşlara ziyaret

Başkan Bakıcı'dan paydaşlara ziyaret

İzmir'in Selçuk İlçesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı yerel yönetimin en önemli paydaşlarından olduğunu ifade ettiği meslek odalarını ziyaret edip, fikir alışverişinde bulundu, devam eden plan ve projelerini anlattı.

  • Ege Postası
  • 09.02.2017 - 14:27

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakcı'nın ziyaretlerindeki ilk durağı Selçuk Ticaret Odası oldu. Burada Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Ticaret Odası Meclis Başkanı Yusuf Dereli ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Bakıcı ziyarette yaptığı açıklamada, "Kent içerisinde yaratılacak her değerin ortak akılla üretilmesi esastır. Bir belediye başkanının en önemli görevlerinden biri sivil toplum örgütleriyle ortak akıl oluşturmaktır. Dolayısıyla bugünkü ziyaretlerimizin sebebi de bu manada görüş alışverişinde bulunmaktır" dedi.

Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, "Selçuk ticaret hayatına yön vermeye çalışıyoruz. Sizin yaklaşımınız ile biz de Selçuk'a bir nebze kendi fikirlerimizi, sorunlarımız aktararak katkı koymak isteriz" dedi. Yolcu, apmış oldukları çalışmalarla ilgili olarak Başkan Bakıcı'yı bilgilendirdi. Başkan Bakıcı da Yolcu'ya TOKİ ve doğalgaz ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Esnafın şikayetlerini dinledi. Başkan Bakıcı dana sonra sırasıyla Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Selçuk Ziraat Odası da ziyaret edip, sorunlarını dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.