Dolar 32,5069
%-0.1
Euro 34,9379
%0.31
Altın 2.434,940
%0.49
Bist-100 9.800,00
%0.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan eşinden AK Partili kadınlara kahvaltı

Başkan eşinden AK Partili kadınlara kahvaltı

İZMİR'in Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in eşi Nevin Badem, AK Parti Ödemiş İlçe Kadın Kolları üyeleriyle kahvaltıda birararaya geldi.

  • Ege Postası
  • 01.03.2017 - 14:48

Ahrandı Restoran'daki kahvaltıya AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehtap Girgin de katıldı. Kahvaltıdan önce, AK Parti Ödemiş İlçe Kadın Kolları üyeleri, Belediye Başkanı Mahmut Badem'i makamında ziyaret etti. Göreve yeni gelen başkanı Mehtap Girgin, çalışmalarına belediye başkanını ziyaret ederek başladığını belirti. Girgin, AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu vurgulayıp, Başkan Badem'in desteklerini her daim hissettiklerini belirterek kendisine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mahmut Badem, "Mehtap Girgin'e yeni görevinde başarılar diliyorum. İlk ziyaretini bize yaptığı için kendilerine teşekkür ediyorum. Önümüzde bir süreç var. Bu süreçte, Cumhurbaşkanlığı sisteminin ne olduğunu anlatmak için yol haritamıza devam edeceğiz. Ben inanıyorum, hanımlarla birlikte olduğumuz sürece, gücümüzü inancımızdan aldığımız sürece, başarılı olacağımızı düşünüyorum. 17 Nisan sabahı, yeni bir Türkiye'de günün ağarmaya başladığını göreceğiz. 15 Temmuz'da çektiklerimizin tekrar etmeyeceği bir gün olacak" dedi.

Daha sonra AK partili Kadınlar, Ahrandı Restoran'a geçerek Nevin Badem'in verdiği kahvaltıya katıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.