Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan eşinden flaş adaylık açıklaması

Başkan eşinden flaş adaylık açıklaması

Kemalpaşa’nın, mahalle olan eski Bağyurdu Beldesi’nde iki dönem belediye başkanlığı yapan Rıdvan Üreten, önümüzdeki dönemde, eşi ilçe başkanlığında kaldığı taktirde, belediye dahil hiçbir göreve talip olmayacağını duyurdu. Sosyal medyadan duyurdu

  • Ege Postası
  • 11.08.2017 - 11:24

EGEPOSTASI – Delege seçimleri ve kongreler süreci nedeniyle hareketli bir dönem yaşayan CHP’de, gözler sandığa çevrilirken, Kemalpaşa’da Bağyurdu’nun eski başkanlarından Rıdvan Üreten’den flaş adaylık açıklaması geldi. Üreten, 2019 seçimleri sürecinde, eşi ilçe başkanı olduğu taktirde hiç bir göreve talip olmayacağını açıkladı. Başkan'ın bu açıklaması, kongreler öncesi ilgi çekti, takdir topladı. 

CHP İlçe Başkanı Ulviye Üreten’in de eşi olan Rıdvan Üreten, sosyal medya hesabından bugün yaptığı açıklamada, bugüne kadar ki görevlerine halkın teveccühü ile geldiğini, ilçe yönetimleri, il yönetimlerinin baskısıyla, genel merkez tarafından aday olarak atanma gereği hissetmediğini belirtti. Öncelikle halkın adayı olma düşüncesini her zaman benimsediğini ve halkın, partinin adayı olarak seçmenlerinin karşısına çıktığını ifade eden Rıdvan Üreten, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

KESİNLİKLE ADAY OLMAYACAĞIM…

“2 dönem boyunca alnımızın akıyla halkımıza hizmet ettik. Her aday oluşumda halkımın o sımsıcak desteğini arkamda hissederek aday oldum, sadece birkaç kişinin teveccühü ile değil. Bu tür makamlara aday olacak kişiler öncelikle halk desteğini arkasında hissetmeli. İlçe, il yönetimlerinin iteklemesiyle olunan adaylıklarda da kesinlikle başarılı olunacağına inanmıyorum. Belediye meclis üyeliklerinin de temsil ve başarabilme, bilgi çerçevesi içerisinde değerlendirilmesine inanıyorum. Ahbap çavuş ilişkileri ile değil. Bazı konularda etik kurallar çerçevesinde değerlendirmek, açıklama yapmak istiyorum. Değerli eşimin 2019 seçimleri sürecinde ilçe başkanı olması durumunda kesinlikle belediye ile görevlere aday olmayacağım. Bunu da Kemalpaşa CHP ailesinin bilmesini istedim.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.