Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Hasan Arslan çocuklarla filmi izledi

Başkan Hasan Arslan çocuklarla filmi izledi

Çiğli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen yarıyıl tatili sinema şöleni bu yıl da birbirinden eğlenceli filmlerle çocukların ilgi odağı oldu. Bu kapsamda gösterilen Marslı adlı filmi çocuklar, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile birlikte izledi.

  • Ege Postası
  • 01.02.2017 - 10:35

Çiğli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sinema şöleninde çocuklar birbirinden güzel ve eğlenceli filmlerle buluşturulmaya devam ediyor. 28 Ocak Cumartesi gününden itibaren gösterime giren filmler, 5 Şubat tarihine kadar sürecek ve ücretsiz olarak Çiğli Belediyesi konferans salonunda izlenebilecek. Belediye konferans salonunda her gün farklı seanslarla gösterilen Robınson Crusoe, Buz Devri  Büyük Çarpışma, Geniş Aile 2 Her Türlü, Marslı adlı filmler çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi görüyor.  

Marslı adlı filmi çocuklarla birlikte izlemeye giden  Başkan Arslan, çocukların coşku dolu sevgisiyle karşılandı.Çocukların sosyal hayatını renklendirmek için hassasiyet gösterdiklerini belirten Başkan Arslan onların derslerinde göstermiş oldukları başarılarından dolayı böyle bir sinema şöleni programını hazırladıklarını ve her sene bu etkinliği sürdüreceklerinin müjdesini verdi.

Başkan Arslan: “Çocuklarımızın Mutluluklarına Ortak Olduk''

Çocuklar tarafından  büyük ilgi ve merakla beklenen bu organizasyonu her sene tekrarladıklarını  belirten Başkan Arslan, “Çocuklarımız çok yoğun ve stresli bir eğitim dönemini atlattılar. Onların yarıyıl tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğlendiklerini görmek, bu eğlenceye dahil olmak bize de iyi geldi. Eğitim adına ilçemizde bulunan okullarımıza araç gereç desteği, bakım onarım, çevre düzenlemesi konularında üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bunların yanında çocuklarımızın sosyal hayatlarını renklendiren etkinliklerle de onların sevinçlerine ortak olmak bizleri mutlu ediyor'' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.