Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,8737
%0.41
Altın 2.498,600
%0.57
Bist-100 9.659,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ'dan mesaj yağmuru

Başkan Karabağ'dan mesaj yağmuru

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, katıldığı radyo programında, Büyükşehir'e aday olup olmayacağı, Büyükşehir ile yaşadıkları çekişme ve partisinin adalet yürüyüşüne ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu Başkan Karabağ'dan mesaj yağmuru

  • Ege Postası
  • 20.06.2017 - 12:34

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ bu sabah katıldığı radyo programında çarpıcı açıklamalar da bulundu. Karabağ, CHP İl Başkanlığı'nın düzenlediği yürüyüş, Büyükşehir ile yaşanan çekişme ve Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili soruları yanıtladı. 

Başkan Hasan Karabağ, CHP İl Başkanlığı'nın düzenlediği yürüyüşle ilgili, "Genel Başkanımızın dünyaya mal olmuş yürüyüşünü öne çıkarmak önemli olan. İkinci haber olmak marifet değil, ikinci haber olmak o haberi zayıflatır.” dedi.

Başkan Karabağ sözlerine söyle devam etti:

"Yürümek en doğal hakkı herkesin, burada önemli olan bu partinin lideri, hatta muhalefetin de lideri olan genel başkanımızın dünyaya mal olmuş yürüyüşünü öne çıkarmak. İkinci haber olmak marifet değil, ikinci haber olmak o haberi zayıflatır. Bence genel başkanın olduğu yere bütün ilgiliyi odaklamak lazım, bütün ilçeler Ankara’ya odaklanmalı. Genel Başkan'ın yürüyüşüne takviye olmalı. Ama illa yürüyeceksek, yürünebilir, önemli olan yürüyüşlerde olay çıkmamasını sağlamak. Genel Başkan'ın etrafında güvenlik çok iyi görünüyor. Diğer yürüyüşlerde bu nasıl olacak bakmak lazım" dedi. 

BENİM ÖYLE BİR NİYETİM YOK!

Büyükşehir ile Bayraklı arasında yaşanan çekişmenin sorulması üzerine Başkan Karabağ, “Siyasi çekişmelerin yerel dayanışmayı engellememesi lazım. O kültürü yakalamamız lazım, eğer siyasi yarış, belediye hizmetleri ile cezalandırmak şeklinde düşünülürse, bu yeterince uygar olmadığımızı gösterir.  Benim böyle bir niyetin yok" diye konuştu. 

BÜYÜKŞEHİR'E ADAY OLACAK MI'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olacak mısınız soruna ise, “Bu işleri konuşmak için erken tabi. Türkiye’nin ne olacağı belli değil, biz önce yürüyen bir genel başkanımız var onun arkasından yürümeye devam edelim. Benim belediye ya da bir başkasını belediye başkanlığı çok önemli değil, Türkiye bizim için önemli, ama belediye başkanlıkları iktidara giden yolda, önemli adımlardır. Bunları doğru kullanmazsak CHP iktidara gidemez. Dolayısıyla bu işe bedenini koyan insanların olmazsı gerekir. Kerhen partiye gelmiş insanların partiye kolay kolay belediye başkanı yapılmaması lazım.” dedi 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.