Dolar 32,5822
%0.33
Euro 34,7960
%0.18
Altın 2.509,000
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ'dan parti içi önemli mesajlar

Başkan Karabağ'dan parti içi önemli mesajlar

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Radyo Romantik Türk’te Abdullah Polat ile Manşet programına konuk oldu. Başkan Karabağ, Adalet yürüyüşü, ülke gündemi ve Bayraklı’daki çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu Başkan Karabağ canlı yayında gündemi değerlendirdi

  • Ege Postası
  • 12.07.2017 - 17:22

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Radyo Romantik Türk’te Abdullah Polat ile Manşet programına konuk oldu.

Başkan Karabağ şu değerlendirmelerde bulundu;

‘2 milyonun da üstündeydi’

Sözlerine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Adalet Yürüyüşü’ ile başlayan Karabağ “Dünyada konuşulan Türkiye’de bir ilk olan halkın muhalefet hakkının demokratik yollarla kullanıldığı barışçıl bir eylem oldu. Bunu herkes gördü. 25 bin kişinin yürüdüğü olaylarda provoke etme falan kolay değildir. Polis var diye gelip protesto edenler var. Polis olmasa onlar da gelip protesto edemez.” dedi.

Katılım 2 milyonun çok üstündeydi. Alanın dışındaki topluluğu da gördük. Sıcaktan bunalanların zaman zaman alan dışına çıktığını da gördük. Muhteşem bir finalle sonlanan harika bir gösteri oldu.

‘Şartlar değişirse erken seçim olur’

Türkiye’nin sosyo-ekonomik koşulları gün be gün değişebilir. Devletten geçinen büyük bir kitle var. Bunlar iktidara oy veriyor. Ben bunu 6 yıldır söylüyorum. Onların şartları değişince, erken seçim de olabilir.

1919’da biz ülkemizi terk etmedik. Sonuna kadar ülkemizi de savunduk. Ben Suriyelilerin de kendi kurtuluş mücadelelerini vermelerini isterdim.

‘Uzlaşma olmazsa parti içi yarışa gireriz’

Ülkenin sıkıntılı sürecinde parti içi yarışı keskinleştirmenin anlamı yok. Genel başkanın etrafında birleşmek lazım. Çoğu yerde tek adayla süreci tamamlamak lazım.

Benim derdim Türkiye. Belirleyici olup olmama gibi bir iddiam yok. Geleceğimizi çağdaş Atatürkçü bir yaşamla kurmak istiyoruz. Kişisel ihtiraslarımız çok önemli değil. Tek adama karşı partiyi güçlendirip mücadeleye devam ederiz. Ortak noktada buluşulursa çok etkin olmayız. Uzlaşma olmazsa da parti içi yarışa gireriz.

Genel başkanın bu sürece müdahil olması lazım. Kendisi mutlaka bir işaret verecektir. Genel başkanın ne düşündüğüne bakarız ona göre hareket ederiz.

‘İlla benim dediğim olacak dersek olmaz’

İzmir’de CHP özeleştiri yapmalı. AKP düşmanlığı üzerine oturmuş bir seçmen var. Biraz daha hizmete yönelik bir birlikteliğin olması lazım. İlla benim dediğim olacak dersek olmaz.

‘İkinci Cem Evi geliyor’

Nafiz Gürman’daki Kültür Merkezi ve Cem Evi’nin projesini revize ettik. Daha büyük bir proje oluyor. İkinci Cem Evi’ni kazandıracağız Bayraklı’ya. Daha önce yıkılan düğün salonunun da projesi hazırlandı. O da başlayacak.

Tepekule ve Çay Mahalle’de imar planları hazır. Şimdi sırada Adalet Mahallesi var. Orayı da çözüyoruz. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız iyi gidiyor. Daha sonrası için de Nafiz Gürman var.

‘Tüm ihtiyaçları karşılıyoruz’

Yeni yılın ilk 6 ayında 10 bin 833 kişinin diş taramasını yaptık. Bizim ekibimiz ve cihazlarımız çok kaliteli. Bayraklı belediyesi doğumdan ölüme kadar insanlar için ne gerekiyorsa yapıyor. Çok şükür ki bunları karşılayabiliyoruz.

Sokak hayvanları için şahane bir tedavi merkezi yaptık Doğançay’a. 22 hayvanı barındırabilecek bir ameliyathanemiz var. Veteriner Müdürümüz hayvan jinekoloğu. Onunla ilgili sürpriz bir hazırlığımız var. Hayvan barınakları hayvanların katledildikleri yerler haline geldi. Onlar bizim en yakın dostlarımız. İnsanlarda olmayan şeyler hayvanlar da var. Vefa var.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.